|
![]() |
#531 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ma skandinavski penzioneri će za neke 2-3 prosječne mirovine kupovati i šesticu, svirati na tvorničke bubnjeve s tvorničkim ritmovima. Slažem se s postom ali eto, tako je kako je. Sadašnjim tehnološko suvremenim potencijalom je moguće s malo hardwarea/softwarea raditi čudesa od sounda. Ali očito se sve svodi na kompliciranje, sve samo da ne bude jednostavno. Nije to samo kod klavijatura. Ja i dalje tvrdim da imaš najbolju klavijaturu na tržištu i možeš biti sretan što se tiče toga. Ostalo ćeš srediti, utvrditi gradivo, budeš malo više oprezan. Ja sam nekada na neki čudesan način uspio obrisati fajlove registracija na hardu. I to 3 sata prije svirke. Znoj mi je kapao s nosa od muke. Povezao sam sint s laptopom, i uspio softwerski 'spasiti' fajlove. Naravno da ih nisam imao pohranjene ni na usb ni na pc-u. A vjerujem da ima priča da ti pamet stane...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
U svakom ovome postu ima istine.
Radi se o vrhunskom uređaju,ali sa određenim nedostacima. Međutim,nije mi jasno da imate stav da originalni bubnjevi ne izlaze dobro,i da originalni ritmovi nisu (dovoljno) dobri. Poslano sa mog HTC Desire 620 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ma kako nisu dobri? Oni su najbolji. I drum setovi su fantastični. Ja sam nabavio sebi podosta sampliranih drum kitova, i ostao sam na tvorničkim. Čujem da narodnjaci deru s sempliranima, meni se to ne sviđa i koristim samo 'fabriku'. Konkretno, čisto, fantastična dinamika, posebice kod originalnih ritmova. Užitak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.09.2013
Downloads: 877
Uploads: 2
Rekao HVALA: 83
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Kolege,
Na TYROS 5 imam cudan problem sa midi terce. Naime, desava se to da na pocetku kada ukljucim klavijaturu midi terce sviraju bez problema, a po od prilike pola sata sviraju sa greskama u nekim tonovima. Da li mozete naslutiti u cemu je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 17.02.2015
Mjesto: Sarajevo
Downloads: 29
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 17 puta u 17 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros 5-SOLD, Yamaha Montage 6, Trans Audio Sound Module/Workstation, Yamaha CS1X, Korg N364
![]() |
![]()
Te terce nisu pravljene za Tyros 5 nego za potpuno drugi, stariji model, gdje SysEx protokol nije isti. Imas u download sekciji semplovane terce, bolje rjesenje, i svakako stabilnije.
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Sledeći član vam se zahvalio Sky Net za ovaj koristan post: | jtodorov (24.03.2016) |
![]() |
#536 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Pa zar ne bi trebalo da radi po sistemu "ili radi ili ne radi"!!??Ja na trojci nikad nisam imao (hvala Bogu)ni blizu problema,drugar mi ima četvorku i već dve godine se služi sa midi tercama bez ikakvih problema-zašto bi onda 5ica pravila?Čisto sumnjam da su iz Jamahe nešto promenili,oni se(što ne odobravam) drže nekih stvari(iz samo njima znanih razloga) kao pijan plota.
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio VUNIMRAV za ovaj koristan post: | jtodorov (25.03.2016) |
![]() |
#537 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 114 puta u 108 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]()
I na Tyros5 rade bez problema kod mene......
pozdrav |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tyros2 za ovaj koristan post: | VUNIMRAV (28.03.2016) |
![]() |
#538 | |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.807 puta u 1.355 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]() Citat:
"Priča" o čestim izmjenama sysex protokola kod Yamahe je mit koji je nastao s istim ciljem kao i teza da nas proizvođači varaju s visokim cijenama instrumenata. !!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 17.02.2015
Mjesto: Sarajevo
Downloads: 29
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 17 puta u 17 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros 5-SOLD, Yamaha Montage 6, Trans Audio Sound Module/Workstation, Yamaha CS1X, Korg N364
![]() |
![]()
Imao sam ih na T3 - radile su dobro. Te iste sam imao i na T5 - nisu radile dobro, i vise ih nemam. Nisu radile dobro kod mene, i nisu radile dobro kod jos nekih ljudi. Sta je u pitanju, sysEx protokol ili nesto drugo, to zna onaj ko ih je napravio prije vise od deceniju. A to koliko ovakvi instrumenti vrijede, i koliko daju za to koliko kostaju, to vise znaju i ptice na grani, nema se potrebe raspravljati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 26.10.2013
Mjesto: Bajina Basta
Downloads: 15
Uploads: 1
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: tyros 5, korg kronos
![]() |
![]()
evo jedan kratak beat sa mog t5 https://soundcloud.com/everoband/tyros-5-beat
a meni terce midi rade bez problema na ..... Dodato: evo i funky https://soundcloud.com/everoband/tyros-5-funky Promijenjeno od darko87 (25.03.2016 u 18:51 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|