|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#511 |
Kao kod kuće
|
![]()
Uf spicila me temperatura,grozno se osecam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Zlatek---Tu je Alarm Meta System sa shock senzorom,senzor naklona,senzor padca napetosti,itd...Avtoelektrika Sešek-600eur in VOILA...No need to panic...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Odomaćeni član
|
![]()
@Alix
Kad smo kod krađa, ovo što si nabrojio, to su lake fore za dečke koji se time bave... Jedini problem kod lopova je GPRS u automobilima...Ovo ostalo, mačji kašalj... Najmoderniji automobil se otključava i odveze za cca 10min ![]() Opreza nikad dosta ![]()
![]() |
#514 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
![]()
@Alix
Nisam ni mislio da ti netko mazne auto, nego opremu!Tu ti na žalost ne koriste sve te nabrojane sitnice.Dovoljan je čekić ili svemoguči pajser i vrata se otvaraju, a onda...Naravno da ti takvo nešto ne želim, ali sam več to doživio pa znam o čemu pričam.Auto nikoga nije zanimao nego ono šta je u njemu.Ako misliš da će nekoga prestrašiti alarm grdno se varaš. @b.o.Y.c.h. ČK ...ne radi se o minutame ,nego o sekundama!Nažalost.
![]() |
#515 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ ALIX @ ZLATEK
Što se ne čujete vas dvojica telefonom ili se nadjete na kafi negde pa se lepo ispričate,m'sm skrenuste sa teme mnooogo... ![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
SOLUDA ZONA I SVAŠTARA...Može da se svašta piše...hahah...Šta se buniš pioniru,valjda možema za par meseci i mi koju da zveknemo...
![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ma naravno,samo vi seckajte nego reko da upadnem malo ako vam je dosadno...
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Vala da znaš da jeste...A taman se ti javio ko naručen...Nego recite,pečem povoljno ribe,koliko komada za vas gospodine-vrlo povoljno,novogodišnji popust...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ma doteraj ti meni ovde jednu grtal'cu da mi sredi ovaj sneg oko kuće,zatrpaće me još malo,čuo sam da su te vaše turbo grtla'ce najbolje
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
U subotu i nedelju sam obišao 7 porodica koje slave Svetog Nikolu, sjedi, jedi, pij, sviraj, pjevaj, danas se osjećam kao da sam 2 dana kopao kanal ili u najmanju ruku radio na građevini...
![]()
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|