|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#41 |
Godfather
|
![]()
Bootabilan neki sistem uzmi.
Imash WinPE paketa raznih... Avast, koji inache i ne tretiram kao antivirus, ima bootabilan skener. Malo bolje ipak radi od onog instaliranog na radni sistem na hardu. Moja preporuka je potraziti neki bootabilni alat koji ima vishe antivirusa. Bio je neki kinez sa kasperom, nodom i mcafee. To je bila do jaja varijanta. Uzmesh i prechistish sistem sa sva tri. Nema nishta da prezivi...
#42 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 14.06.2009
Godina: 33
Downloads: 19
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg pa50
![]() |
![]()
najbolja zastita od virusa je bar u mom slucaju vista + avast, s naglskom na visti jer odkad sam nju stavio ima vec godinu dana nikakvih problema s virusima nemam. Prije dok sam imao xp svako 2-3 mjeseca sam morao brisati i instaliravati OS.
|
![]() |
![]() |
#43 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
taman sam zavrsio scan sa AVIRA antivirus free
nisam siguran sad dal je skenirao sve partiticije il samo 2 ... HD mi je oko 350 gb velicine, 60gb je VISTA, 120gb XP, a 170gb je HD koja sluzi za oba sistema kao DATA-HD ... uglavno scan je trajao 2:50 h a skenirano su cca. 1.200.000 fajlova ... to je bilo za informaciju ![]() drug vaxter, da nije to velika greska kad se instaliraju vise od 1 antivirus-programa? ja sam cuo a i desilo mi se licno, da se onda sistem obesi posto se oba antivirusa bore za kompu ...?
#44 |
Godfather
|
![]()
Nije velika...
OGROMNA JE! ![]() Razlozi su brojni. Najbitniji su opterećenje kompjutera i to da antivirusi često sputavaju jedan drugog, u borbi za hardverskim resursima, tako da ustvari samo rade još lošije.
#45 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.04.2008
Downloads: 50
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
ESET Smart Security
Jednostavno najjbolji antivirus i antispyware , firewall ,antispam |
![]() |
![]() |
#46 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Ja koristim aviru i zadovoljan sam.
|
![]() |
![]() |
#47 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Avira koju skidate free..ne vrsi ni priblizno funkciju jednog kompl.antivirus programa...mozes ga updateovati svakoga dana...isto ti je
![]() Skenira,i pokazuje greske ali ozbiljne konflikte ne resava.Koristio sam ga jedno vreme dok me nije posteno ,,drmnulo,, Isti je slucaj sa svim ostalim free programima Avast i slicno.....ne kostaju Programi badava para.Ja koristim Kaspersky,jeste da se plati za njega ali ako ga podesis, nije dosadan sa pitanjima ....a i cupa iz korena ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Drugar foruma
|
![]()
Kaspersky Internet Security!!!
*File antivirus *Mail antivirus *Web antivirus *Proactive defense (App. activity analyzer, App integrity control, Registry guard) *Firewall (najjača stvar) *Privacy control *Anti spam *Parental control Jedina mana što nema Spyware opciju. za mene najjači antivirus!
#49 |
Vredan član društva
|
![]()
definitvno KASPERSKY,mada je i BITDEFENDER sasvim ok!!
#50 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
ja koristim na visti Business McAfee antivirus na laptopu,a Aviru koristim na desktop racunaru.
i jedan i drugi su OK mada kao dodatak svremena na vreme pustim program Malwarebite i Spybot da odrade svoj deo posla ako nesto proleti u komp. Za sad ta kombinacija radi kako treba.
Favoriti |
|
|