|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#41 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
Evo mene, kanditata za cubase ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
evo tebi se javljam prvo nakon pritvora
![]() da, mislio sam na legalnu verziju cubasis koju sam ja kupio i kao sto sam reko ne treba mi jer koristim cubase sx ... mislim da sam te dobro razumeo i da mi je dozvoljeno to uciniti. nadam se da nisam samo ja tako "lud" i da jos neko nesto punudi ... ![]() samo malko vreme da ja to prvo sredim pa cu se javiti pozdrav svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Banovan!
|
![]()
Ovo nit pas s maslom nebi pojeo ! Ovakovo vulgarno izražavanje i vređanje na nacionalnoj osnovi su strogo zabranjeni ! Obrisao sam tvoj post jer ne zavređuje da pristojni članovi ovo čitaju.
Promijenjeno od kreso (08.05.2009 u 11:24 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Kao kod kuće
|
![]()
Basari tj. Nedim je davno zacepljen,ali slusaj ovo,svaka cast tebi kao muzicaru koji je odradio takav set,ali nisi dete treba da znas kada prodas prvi put set,postoji VELIKA sansa da ce da se stanca i da ce biti zloupotrebljen,vidi ja sam siguran da dosta nas dobrih muzicara ima i tvoj set i jos mnogo koji su se prodavali sirom ex-yu i cak i iz Inostranstva,a nismo dinar nikom platili jednostavno je tako,i sta ja npr. mogu ako odem npr. kod drugara muzicara i razmenimo neke setove i npr. taj cuveni tvoj je u njemu,ko moze meni ili bilo kome da zabrani da radim sa njim sta hocu.Pogledaj samo koliko downloada ima filekovic set u kome je dosta tvog rada,i sta tu sad moze da se uradi,nista,zato lepo ja i dosta nas ovde napravimo isto kao ti sve iz pocetka svoje setove po nekom svom fazonu i to se ne daje,ne prodaje,nego cuva i svira.Ja licno kao muzicar nikad nisam nista platio,a niko takodje ni naplatio,moj posao je da sviram i od toga uzimam pare,to je jedini pravi nacin,i ispravan.Ako si i prodavac onda moras i da se nosis sa nezeljenim posledicama,u trgovanju je uvek tako.Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Odomaćeni član
|
![]()
A ni sajt mu vise ne radi... Nije produzio registraciju domena??
![]() ![]() ![]()
![]() |
#46 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Vjerovatno si se druze dobro pripremio psihicki....fizicki i ne mora.
Teska je utakmica sa Cubase-om.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Bogme,još čekam ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
@romario
Pa ako neces vise da cekas,mogu da ti ja posaljem postom jer se nalazi na CD-u. ![]() Ja vi se Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
eto kao sto sam obecao, poklanjam tu staru verziju -odnosno cubasis vst- a posto se romario prvi javio - saljem njemu ako je jos uvek zainteresovan ...
![]() pozdrav svima Dodato: sad razumem zbog cega duplirana tema ... ja sam mislio (bez neke lose namere!) da ubacim to na ekstra temu jel ovu nece niko vise da cita ili retko ... eto to je bio jedini razlog. ako se ne varam vaxter nije imao nista protiv toga. ijaoo .. znaci ja ispao ovde kao neki robijas i mafijas ... zar nebi bilo dovojlno da se posteno izvinim? opet ja u corku ... ni kriv ni duzan ![]() pomagajte ljudi, necu vise ni banane ni juzno voce Promijenjeno od grandia (16.05.2009 u 02:55 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ovakvih, pazite, posla |
|
|