|
![]() |
#41 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ama LE i TR ne mogu da se vrste u rang Trinity i Triton...TO su jeftine kopije kojima kao prvo fali Touch,koji je kod ostalih čudovišta majka...Cjeli EDIT radiš preko toucha,šaltanje boja je prosto ko pasulj,ama sve....Da o soundu ne govorim i kvalitetu izlaza...Evo sad da sjednem za LE ili TR,nebi imo pojma ništa na njima a na Extremu samo klikaj po LCD-ju i dođeš do svih funkcija i kvakica,itd...Ali mislim da ovo nije tema za Trinity već za Korg X3...Opet smo malo zašli s pravog puta...NE javlja nam se kolega koji je postavio temu---Imal kakvih novosti?
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.07.2008
Mjesto: Vukovar
Godina: 35
Downloads: 302
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 31 puta u 25 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage 7, Yamaha Genos, Yamaha Tyros5, Korg Kronos X 61, Kurzweil PC3 76
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Isitna Alix... Nemogu vise da radim na X5D otkad imam Trinity (touch screen).
Malo zamišljam kako bi bilo dobro da se mogu spojiti i na Trinityu istvikat zvuk za X5D, a da X5D odmah sve prepisuje sebi i pamti :-D. No to su samo snovi. Sory zbog OT-a, vraćamo se na temu. Kolega nedavno imao šansu dobit džabe ili Roland XP-10 ili Korg X3. Nije htio čekat tjdan dana više, pa je uzeo Rolanda... Čemu to? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Odomaćeni član
|
![]()
Tu sam ja vi ste se raspricali od korgovima a ja o tome nemam pojma samo slusam pribiram savete
![]() A korg X5D ima ga na oglasu za 300 evra a taj je bolji od kojeg korgovce? |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Vredan član društva
Instrumenti: Yamaha Montage 7, Yamaha Genos, Yamaha Tyros5, Korg Kronos X 61, Kurzweil PC3 76
![]() |
![]()
X5D je bolji od X3 samo u soundu i ako šredaš narodnjake, tipka je za to stvorena. 300 Eura je puno za X5D.
To je synth isti kao X50 s tim da je tehnologija na X50-tki napredovala, a to je USB (na X5D PC TO HOST), nova sinteza (Tritonova), real time kontrole. X5D je jako dobra solo klavijaturica. Predost je naravno u težini, svega 4.5 Kg. Ja sam svog platio 200 Eura i to u pol ljeta. Ja neznam što je sa ljudima pa dižu cjenu sada kad treba biti niska (u jesen, svi mjenjaju opreme, tj. vecina). Valjda zato što je dolar škočio, pa i cjena novih klavijatura skočila (i općenito opreme), pa se treba to nadoknadit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Odomaćeni član
|
![]()
To je dize cenu ko da je nov
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Drug NOV X5D imaš kod nas za 380eur još plus odinu dana garancije....
Ako ti se digo merak da ga imaš eto kupi ga kod nas u Korgovoj trgovini... Za čuda još ga imaju novog pa ako hoćeš toliko taj đavo kupi ga... Ja bi radije za 400eur kupio trinity-a i nemaš nikakve sikirancije... Nisi svjestan koliko Trinity pruža za tih "jadnih" 400eura...Vjeruj nikad nećeš zažaliti ni centa... A što se tiče tastaturi,trinity i "prava" triton serija imaju najbolje tastature za sliranje dok X5D s nim svojim "plastičnim" tikicama koje us užasno slabo napravljene...No comment...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Nov X5D? Daj Alix jesi ti siguran? Da nije X50? Prije bi trebao biti novi N5EX u trgovini, vec X5D.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Jes svegami...Pardon oko cjene...Dakle cjena se digla na 495eur,inače kod njih imam 15% popust pa sračunaj koliko košta...Aha,evo i linka da nebi rekli da izmišljam kvake...Eto,još uvjek osto na lageru ko i moj Extreme kojeg sam po nečijim teorijama preplatio a nikad nije bio otvaran,tvornički zapakovan ali na lageru ga založe negdje u đavla,i kad ga nađu prodaju za manje pare...Evo i obećani link:
http://www.glasbeni-center.com/index...=2095&zaloga=1
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kod nas povoljan trinity je oko 600 evra
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
"povoljan"
Jarane kod nas ih ima i za 400eur ko nov,iz studia... A ne znam neko je spomenuo od kolegi da može naći V3 u Hrvatskoj za 500eur al su rjetki...
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg |
|
|