|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#41 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Radi se na proveri uploada.
Promijenjeno od gega (10.12.2010 u 22:48 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Teme su spojene.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Godfather
|
![]()
Kolege koje pokušavaju da uploadom dođu do downloada.
Ako se već trudite da uploadujete što veći broj fajlova, bar fajlove imenujte kako treba! Par kolega, neću reći ko su, su uploadovali nekoliko paketa sa ritmovima. Svi paketi se zovu isto, a čak nisu ni pomislili da u komentaru napišu koji su ritmovi u paketima. Samo su uploadovali po 10-15 paketa koji se zovu ritmovi za g800, ili zamaha, ili sty i tome slično. Ako uploadujete, uploadujte odvojene ritmove i proverite da oni već ne postoje na downloadu. Ako uploadujete paket ritmova, u komentaru napišite koji se ritmovi nalaze u paketu! Da se više zna nekog reda!
![]() |
#44 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Evo postavicu pitanje u "cekaonicu" samo iz razloga da nebi bio opomenut,jer nisam siguran da li treba da ga postavim na jednu vec otvorenu temu ili da postavim novu,a posto nema hvala bogu u cekaonici nista,valjda necu pogresiti.
Pitanje: Zasto jedan ritam koji sam postavio 5.1. nije propusten.Mene prevenstveno interesira da li je do mene ili sta drugo.Nisam primetio da taj ritam "a tebe nema" za yamahu vec ima,nije nesto narocito,ali se bar moze korektno odraditi ta pjesma od Zorice, i jos jedno pitanje( ![]() ![]() Dodato: Izvinjavam se,ovo mod sam skratio od Moderator,sta je znam,da ne bi vrcali kartoni! Promijenjeno od Sejox (12.01.2011 u 22:08 sati) Razlog: Premjesteno iz Cekaonice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Vi ste se bas uplasili tih opomena a stvarno nema razloga,dovoljno je da se ponasate u skladu sa pravilima koja ipak niste proucili ili mozda ovo radite namerno,nisam siguran,vi to sigurno najbolje znate.
Odgovor na prvo pitanje ste mogli lagano da pronadjete na nekim od ovih tema: http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=5619 http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13905 http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=15404 ili jednostavno koristeci pretragu koja je jednostavna i laka za koriscenje,pa u temi koja vec postoji postavili pitanje koje vas zanima bez otvaranja nove Sto se pitanja broj dva tice,sigurno ste vec videli da clanovi postavljaju video snimke sa youtube-a tako da niste ni morali ovo da pitate,jednostavno postavite link ka snimku u svojoj temi i gotova stvar.Nadam se da sam bio dovoljno jasan i razumljiv. Hvala E sad,sto se naslova tice,ako je tih par slova do reci "moderator" bio prevelik napor za vas,koliko da bi se ispostovao neki red,razumecu. Pozdrav i svako dobro |
![]() |
![]() |
#46 |
Kao kod kuće
![]() |
![]()
Postovani kolega Vule,uopste mi nije bila nikad namera da ikoga provociram,da dupliram temu,ili bilo sta drugo sto protivno u pravilniku.Ja licno nikad nisam zavrsio kurs za racunare,nisam(nazalost) ni engleski jezik ucio,to naravno ne treba da bude Vasa briga,ali mislim da bi ipak trebalo da imate malo razumevanja za nas malo starije,koji istinito zele da ucestvuju u radu ovog sajta.Po Vasem bi trebalo da bude "ko se ne snalazi na netu" taj ne treba ni da bude na njemu,jer nisam se pronasao u ni jednom odgovoru sto ste mi odgovorili,jer konkretno postavio sam obican fajl(ritam) yamahinu sekciju i cak sam naveo o cemu se radi da ne bi drugi koji to vec imaju bespotrebno skidali,a isto tako znam i ja da se "postavi snimak " i gotovo,ali ne znam kako,pa sam mislio da postoji neko uputstvo kao st je Milance iz Nis postavio za demo.Samo sam to mislio i trazio,a sad da i ja vas pitam kao i Vi mene:Vi se pitate da li ja vas namerno "gnjavim" a ja se pitam da li i Vi mene opominjete jer ste mi upravo vi podelili zadnje opomene.Jos jednom ponavljam:nikad mi nije bila namera da radim ista protiv ovog sajta,cak sam i vise puta javno priznao na forumu i odao zahvalu yu-midi-u jer skoro sve ritmove koje koristim su bas sa DWN sekcije a i procitajte moj jedan post "prva kafica uz yu-midi" pa ce vam biti jasno da li imam pokvarene namere
![]() Ne znam da li ce ovaj moj post doneti meni kakve stetne posledice,ne zelim u raspravu iz vise razloga,ali imam pravo reci da me pogadjaju ovakvi odgovori kao Vasi. Veliki pozdrav za sve forumase! |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ma drug vule je jedan od naiskrenijih modova i nemas potrebe druze da se brines..ja vjerujem da ce te razumjeti....Samo mora po nekad da ganja gnjavatore jer mu je to posao,pa tako izgleda da je strog a u stvari dobar covjek....poooz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ja cu jos jednom pokusati da vam odgovorim na pitanje na koje ste odgovor mogli pronaci na onim postavljenim temama,i iz tog razloga sam vam postavio linkove i objasnjenje da nije bilo potrebe otvarati jos jednu temu...da ne komentarisem vase opaske po pitanju opomena kao i naslov teme koji vam je ponavljam, nekorektan.
Clan Foruma uploaduje neki fajl u download sekciju,taj fajl prolazi odredjene provere od strane Moderatora kao sto su ispravnost istog,da materijal nije piratski,da li se nalazi u odgovarajucoj sekciji,da li vec postoji isti takav fajl ranije ubacen itd.Nakon te provere se fajl ili odobrava ili brise. Vas fajl ocigledno nije zadovoljio odredjene kriterijume i obrisan je a postoji i mogucnost odredjenog vremenskog perioda koji treba da prodje dok Moderator sve ovo ne odradi. Desava se da clanovi nemaju strpljenja ni da na to sacekaju pa postavljaju ovakva pitanja. Ovo bi bio kompletan odgovor na vase prvo pitanje. Na drugo sam nadam se dao adekvatan odgovor. Ako je potrebno da pravimo tutorijale oko najosnovnijih stvari kao sto su kopiranje linka ili slicno,Moderatori ovog foruma ce i to sa zadovoljstvom uraditi. Hvala |
![]() |
![]() |
#49 |
Kao kod kuće
![]() |
![]()
Ma je ne sumnjam da je Vule OK (mojoj cerki tepam Vule) tako da mora biti OK,ali ako ga ne mrzi,isto bi mogao (kad uhvati vreme) postaviti uputstvo (kao na demo) kako da postavimo video klipove,jer ipak ja sve ovo shvatam kao edukativno.Sve vas pozdravljam,i zelim vam sve najbolje.!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.10.2010
Mjesto: Slavonac
Downloads: 721
Uploads: 17
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 23 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa 900 & Korg le
![]() |
![]()
Kolega Vunimrav sto si se toliko uplasio ,pa nisu nasi moderatori bas tako strogi.Naprimjer kao pocetnik foruma u prvih pet postova dobio sam dva kartona ,a jos se nisam ni snasao na forumu. Na greskama se ucis. Pozdrav svim forumasima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
brisanje, centra, download, materijala |
|
|