|
![]() |
#41 |
Odomaćeni član
|
![]()
A bre vas dvojica .... ajd` smirite malo sharana, jos ce i neke banane da padnu na kraju, a bice cisto zbog gluposti...
![]() |
#42 |
Godfather
|
![]()
Uh...
![]()
![]() |
#43 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 29.05.2006
Downloads: 805
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Uh kud postavio ovo pitanje,
sada se svadaju Ali sve u svemu Marco7 je sasvim korektno dokazo kako sta moze Recimo ima Rumbi koje su radene na 205 brzini kako i ona sto je na 105 to znaci vake tarabuke mozes da stavis i na 205 i na 105 i to je to Hvala ljudi na ovome BEZ SVADE |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nema svadje,dogovorili smo se sinoc da necemo vvise da se raspravljamo
![]()
![]() |
#45 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ja pitah ali mi niko ne odgovori kako 50 i 110 bpm moze da se uklopi tj kako je to isto ????????
zar nije bpm=beat per minute??? sta cu glup sam pa ne razumem
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! Promijenjeno od tesla (01.03.2008 u 19:31 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
To samo Marco moze...hajd dosta vise pitanja ovde.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
e bre ljudi nisam pitao ko to samo moze nego pitam kako 110 i 50 moze da radi na istoj brzini razumeo bih da je 110 i 55 ili 180 i 90 ali 180 i 105??? malo mi je nejasno jer nikako ni po kojoj logici ne ide zajedno 2 x 2 = 5??? kako?
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Neznam za to,znam da je matematicki ispravno da loop radi u pola tempa,ali samo u pola i to je to!Ako bezi za jedan svaako svoju pesmu peva
![]()
![]() |
#49 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
Dje si markane, to i ja pokusavam da kazem al ovde se sve nesto zapetljalo citajuci ove postove i iduci tom logikom kao sto je pisano ni jedan ritam ne moze zvucati normalno. Pomislio sam da sam promasio i osnovnu a ne muzicku skolu........
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova