|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#41 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Evo kolege da se i ja predstavim, imam 40 godina ( al još uvijek pjevam - Još mi nije 40-ta !!! )
Inače moje ime je Damir, iz Hrvatske sam iz jednog malog mjesta na polovini puta između Zagreba i Kutine. Sviranjem se bavim od svoje 8. godine, kada sam i krenuo u Muzičku školu koju sam i završio za harmoniku. Kasnije sam svirao bas gitaru ( oko 15 godina ) pa imao male pauze, pa onda svirao tamburicu, brač, bajs, malo harmoniku, i sad evo 2 godine sviram klavijature. Inače sam sretno rastavljen, imam dvoje djece ( bar mislim da su moja ) i to je to, da ne pišem litanije više. I mogu samo reći još na kraju da sam ponosan što sam član jednog mjesta ( sajta ) gdje se svi pomažemo, bez razlike na spol, dob, nacionalnost ili vjeru. Pozdrav svim kolegama forumašima, i svim ljudima dobre volje! Svirko |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.01.2008
Godina: 38
Downloads: 9
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Poz svirko, dobrodosao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Godfather
|
![]() ![]() On je stariji chlan od tebe, smo se tek sad pretstavio na ovoj temi... ![]() I postova ima vishe... ![]()
![]() |
#44 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.01.2008
Godina: 38
Downloads: 9
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() ![]() ![]() Promijenjeno od nidzabg87 (14.04.2008 u 14:27 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Pa mislim ipak da je red da se predstavim, makar broj postova, downloada i ostalog mislim da nema veze. A i mnogi još i ne znaju za mene. Makar, po mojem izgledu i bolje da ne znaju za mene. Što se ono kaže, to samo rođena mati može voljet!
Pozdrav svima, Svirko |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Drugar foruma
|
![]()
Kud svi tu i mali mujo tako kazu u bosni.Zovem se Smiljan ,rodjen sam u Bosni ,Zenica(Blatusa),vec 15 god zivim u Ger:Frankfurt.Sviram Tyros 2 i Korg Lee .Muzika mi je sve u zivotu ali nezivim od toga .Radim kao medicinski tehnicar.Ozenjen po treci put.Ima i gorih sta sad ! Forum posjecujem redovno uvece i samo je za pohvalu.Vidim da ima dosta dobrih i jakih muzicara na ovom forumu pa evo pozdravljam sve redom Kao i one koime vec Poznaju i nezamjerite ako sam ga razvuko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Evo i mene moze se reci ad sam nova na sajtu ali ne i u ovom poslu ha ha ha....Toliko za sada od mene
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Odomaćeni član
|
![]()
Dobro nam dosla.
Nadam se da ces imati mislost prema clanove... Jedna je uradila cuda a zamisli tek dve zene. ![]() Doduse nesto mi smrdi na prevaru... Promijenjeno od No.1 (22.04.2008 u 01:06 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
DJ i Maskota!
|
![]()
Najzad jos jedno zensko,Koleginice bich u ruke i opali,cuvam ti ledja
![]()
![]() |
#50 |
Odomaćeni član