|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#41 |
Suludi Moderator
|
![]()
Slazem se Nedimom. Mali pojede klavijaturu sa takvom lakocom to je nenormalno. I ovdije na forumu spada medzi 3 najbolja a u toj rang listi ja sam zadnji
![]() Pozdrav,Alen! |
![]() |
![]() |
#42 |
Vredan član društva
|
![]()
Pa ako ima toliko puno dece koja bolje sviraju dajte da vidimo.
Ja kao i vecina ovde se bavimo muzikom iz hobija,jer da smo profesionalci znate kada bi me video forum...vec bih imao preca posla! Sta je problem:dok ga gledamo, neko se divi a neko daje sve od sebe da mu nadje neku manu,gresku... To je u nasem mentalitetu da idemo preko leseva i trazimo i najmanju gresku jednom decaku koji ima samo 12 godina a svira kao vanzemaljac. Napravite test.Kad vam dodje neki prijatelj a vi mu pustite AUDIOSNIMAK (ne video) i cekajte reakciju. Glavu dajem ako ne pita koji ovo band ili orkestar rastura... PS:Kladim se da je snimak snimljen onako kada su im bili neki gosti a ne specijalno za internet.Da je za tu namenu snimano odvezao bi samo jedno kolo i onda bi se svi smrzli!!!!!! Bez uvrede molim... |
![]() |
![]() |
#43 |
Drugar foruma
|
![]()
Aaa...takmicarski duh je proradio?Ma pustite klinca nek' svira kako on hoce i kako zna,jos treba da se prepiremo izmedju sebe u smislu ja ovo mogu - ja ne mogu...Svaka cast malom,ali nije to sve toliko bitno.
#44 |
Odomaćeni član
|
![]()
Epa samo da se nadovrzem Neletu: Mali je Ok al smo ga mi malo stimulisali..to je dobro.Ali za prstomet..mislim da je njegova greska stvorena uste na pocetku.Prstomet se uci u muzickoj skoli po note..klasika je mnogo bitna stvar..kad ti se ruka razraboti onda sviras sve bez problem..a ovaj mali poceo direktno tezgarskim korakom i zato nas pali toliko...za neko vreme kad dostigne svoj max.. nece moci dalje.
Sasko je prvo zavrsio muzicku akademiju i sve dodatci polse to pa je onda skrenuo sprema muzicke finte..tezgarenja...rutina...al on klavijatura ima na dlanu zato sto je mnogo godina pre toga trcio po nju svojom rukom..tj obe ruke. Bez prave muzicke skole ja mislim da niko nece biti majstor..mozda..ali ogranicen. Pozdrav |
![]() |
![]() |
#45 | |
Vredan član društva
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#46 | |
Banovan!
|
![]() Citat:
![]() pozdrav |
|
![]() |
![]() |
#47 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
De Nele ako boga znas, kad si se toliko raspucao sa kritikama snimi burazeru ne svog sina za koga kazes da je bolji ali da mu nije mjesto na youtube, vec sebe i to sa istim ovim kolima koje je Nikolas odsvirao u istom tempu i sa ovako odsviranim basom znaci i da od ritma ide samo bubanj i postavi to na youtube pa da vide ovdje svi ovi sto ne vjeruju da to sve moze mnogo bolje. Ama sigurno da moze bolje ali mi se cini da ti nisi taj koji ce to bas moci. Ne zaboravi samo da mali svira harmonikaska kola na hebenoj plasticnoj dirki sa pa80.
Promijenjeno od tranzit (15.11.2007 u 17:56 sati) |
![]() |
![]() |
#48 |
Vredan član društva
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Banovan!
|
![]()
bar ja to mislim....@tranzit de covece nemoj da se bezveze tu nesto svadjate sta je znam
|
![]() |
![]() |
#50 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ama ko se svadja jadan ne bio, de procitaj moj post jos jednom ali pazljivo. Nikakve svadje niti bilo cega slicnog u njemu nema nego samo molba Neletu a i sumnja da ce on to moci, da posto je debelo iskritikovao malog Nikolasa, pokaze kako to treba da bude. Sta tu ima od svadje ?
Promijenjeno od tranzit (15.11.2007 u 18:04 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dijete, kako, pogledajte, svira |
|
|