|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#41 |
Kao kod kuće
|
![]()
Najveca greska nasih muzicara. Kad se uhvati za jednog proizvodjaca klavijatura pa nezna da makne od njega,a pametuje o drugim markama ikao nije imao nikakvog dodira sa njima.
![]() Treba probati sve,ne ostajati samo na korgu,rolandu ili bilo kojoj drugoj. Na kraju se opredelis za ono sto ti najvise odgovara. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Drago mi je da slazemo tranzite,ipak su tvoje preporuke i konstatacije jedne od najmerodavnijih na forumu
![]() A sa Sinosom se takodje slazem da ne treba covek da se lepi za jednog proizvodjaca...treba,ako mozete, probati sve,pa videti koji vam najvise godi i odgovara..ja sam za zadnjih godinu dana svirao,sto se tice aranzera, i rolanda,sad korga,a evo za dan dva prelazim na yamahu...svaki je imao mane i prednosti..na kraju ce biti suma sumarum-...rezultate ocekujte u nedeljnom casopisu "muzikanti".. ![]() Promijenjeno od Milan$ (20.02.2012 u 12:57 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
I to je tacno. Treba uvijek biti otvoren za sve, tehnologija ide naprijed, ne spava, proizvodjaci dolaze sa novim instrumentima, koji opet imaju svoje specificnosti, koje su za njih tipicne ali dodaju konstantno i nove, pa to sve treba na miru probati i naci za sebe najbolje rjesenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Ako nadjes prijatelju tyrosa za 1200 e , uzimaj , ta ti se ne kvari lako , a mozda i nikako , ili pa 80 a nikako pa80+0 !!!! cao sretna kupovina no na tebe je da se odlucis
![]() |
#45 |
Moderator
|
![]()
Mislim da niko nije spomenuo Tyros1. To je dobar sint, dobra ritam sekcija, doduse, kao i svaka Yamaha, malo tanja sa bojama, no to ne predstavlja neki velik problem. A moze se naci i za manje od 1000 eura.
![]() |
Favoriti |
Oznake |
aranzer 1000 e korg yamaha |
|
|