|
|
Harmonizeri Da zvučite kao hor... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#41 |
Vredan član društva
|
![]()
Bravo deki, to upravo dokazuje da klavijaturtima samo Vl3d odgovara, a nedavno me tip iz nisa sat vremena ubedjivao telefon da kupim live 3 i ukljucim korg preko guitar in, doduse rekao je kroz thru,... jesi li probao tu varijantu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.04.2009
Mjesto: Bela Palanka
Downloads: 1201
Uploads: 10
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 14 puta u 13 Postova
Instrumenti: Ketron Audya 5, Yamaha Motif XS6, Yamaha Montage 6, Korg T3, Korg Prophecy
Interesi: Muzika, pravo.
![]() |
![]()
Nisam probao kroz thru..pazi i ja sam cuo da su ljudi live 2 i live 3 ukljucivali preko gitarskog ulaza,moguce je da kod njih to tako funkcionise..koliko sam danas mogao da vidim VL3D ne zeli tako da radi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Banovan!
Registrovan/a dana: 11.12.2007
Mjesto: Niksic - Crna Gora
Downloads: 19
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: gitara, produkcija
Interesi: padobranstvo, alpinizam
![]() |
![]()
TC Voice live 2 moze da prepozna akord klavijature u gitar modu. Zato sam ti napisao da taj DigiTech dobijes za kusur kad kupis TC VL2. A o umijecu sviranja - drugi put!
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Vredan član društva
Instrumenti: Ketron Audya 5, Yamaha Motif XS6, Yamaha Montage 6, Korg T3, Korg Prophecy
![]() |
![]()
Samo zbog toga ga dobijam za kusur??Nisam znao..ja mislio da je VL2 mnogo mnogo bolji
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Ovako zvuci moj VL3D,namestio sam Humanize funkciju da malo kasni,da bi zvucalo sto vernije
A ovde se moze cuti na refrenu kako zvuci jedan tip troglasa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Vredan član društva
|
![]()
Lepo Deki sto si postavio snimke, mada troglas mi se ne svidja, suvise je plasticno ispalo!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
U pravu si.Imam jedan bolji,ovde sam koristio one najvislje zenske glasove pa zvuci kao da deca pevaju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.04.2009
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 76
Rekao HVALA: 202
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Fantom Xa,E-A7,GUERRINI profesional 4
![]() |
![]()
Pozdrav svim forumasima!!!Sve je ovde vec otprilike lepo objasnjeno u vezi VLD3 ali jednu stvar nisam shvatio i pored vise puta procitanih postova.Da moze neko da mi objasni kojom se brzinom na VLD3 menja npr.sa PATCH 2 na PATCH 1?Tj. da li se mora stiskati 5 puta taster za listanje patcheva kako bi npr.sa patch 2 dosao na patch 1?To je primer u ovoj pesmi sto peva Srecko,znaci ako imamo memorisanu gornju tercu na patch 1 a donju dursku na patch 2 i sad posle forspila opet treba gornja terca a nalazi se na patch 1 da li se mora napraviti krug stiskajuci taster ili ima neka fora levo-desno(<>),ili + -?.Nadam se da ste razumeli pitanje.Pozzz...
![]() |
#49 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Za to imaš opciju da na jednom patchu napraviš i gornju i donju (ako se može tako nazvati jer nema user scale programiranje)
Svaki patch ima A i B seting, a to se menja jednim dugmetom. Znači, na A stimas jednu a na B drugu "tercu" Ovo je onako iz sećanja, odavno sam prodao VL3D Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio sale_band za ovaj koristan post: | veselinovicvs (03.09.2013) |
![]() |
#50 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.04.2009
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 76
Rekao HVALA: 202
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Fantom Xa,E-A7,GUERRINI profesional 4
![]() |
![]()
Cudi me da VL3D onda nije vise zastupljen kod nas...
![]() |
Favoriti |
|
|