|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#481 |
Nishki
|
![]()
Bila brate.
![]() ![]() ![]() Bio covek koji voli njegove pesme .........iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Ja sam brate jedva cekao takvog....... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Auuu, brate, extra..... Pa jos, Prezivecu, prebolecu, pa Momak Moravac...
![]()
![]() |
#483 |
Nishki
|
![]()
7-8 pesme zanam napamet,a ostale sam citao iz sveske.........
Brate,odavno sam cekao takvog da se pojavi na veselje.......... ![]() To su pesme brate......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
@JAGER imam yamahu R1 cekam malo sunca pa da joj klipove razradim malo
![]() mozda iducu sezonu nekog choperchica ko i ti nabavim pa malo relax. @ MEDINO ma mozemo i klub organizovat...jas sam uvjek za akcije ![]()
![]() |
#485 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
uuu matori R1,svaka cast...
ja sam proslog septembra prodao motor (ZX-9R ) ,misleci da preko zime malo okrenem lovicu pa sad za par meseci da uzmem R6 ali izgleda da sam us##ao motku... lova ode ,kum iz inostranstva trenutno mi ne moze doterati nista,i ja ostadoh na "puntu" hahaha... sredicu ja to do leta pa se vidimo "na dva tocka"... ![]()
![]() |
#486 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Da se i ja uključim u "Fan club Zorana Jovanovića"!
Skoro mi je lik tražio "Pomoravske Vrbake" i nevjerovatno kako jedna pjesma utiče na raspoloženje u toku svirke... P.S. Pišem u ovoj temi jer se hvalim da sam znao sve 3 strofe napamet... ![]()
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
![]() A sto se tice kluba, ja sam ZA! ![]()
![]() |
![]() |
#488 |
Vredan član društva
|
![]()
Dobar izbor @Jager...Jos jedan koji voli Honde
![]() E sad imas shadowa, a ako nisi probao valkyrie rune NRX 1800 ( e to je motor )..kad sjednes, gotovo je, vec si zaljubljen ![]() Inace radim povremeno kod ovlastenog zastupnika Honde za RH, tako da sam imao priliku sve to provozati.. ![]()
![]() |
#489 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Necu da vredjam Korga, ali u ovoj prici je neupotrebljiv.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
4 caka012
Ajde mi druze molim te objasni sta si hteo da kazes sa ovim jer evo vec 15 minuta buljim u ovaj post i ovo iznad sve sto pise i ne mogu da skontam??? Izgleda da sam glup....
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ajde, hvalimo |
|
|