|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#461 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.08.2006
Downloads: 1068
Uploads: 3
Rekao HVALA: 40
Zahvalili mu 80 puta u 74 Postova
Instrumenti: TYROS5,BEHRINGER X32 PRODUCER,YAMAHA DSR112,JBL 618S XLF,ELECTRO VOICE ZLX12P......ITD...
![]() |
![]()
Zdravo
Slobodno pitaj. Nema veze i ako mislis da je pitanje totalno amatersko ili sta vec. Ako neko zna javice se sigurno. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio mikimiki za ovaj koristan post: | jzfenix (13.12.2015) |
![]() |
#462 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.12.2015
Mjesto: Lugano
Godina: 56
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav Miki i hvala na odgovoru.Citam ovde na forumu o bojama ritmovima i setovima i pokusao sam u pretrazi da pronadjem osnovna znacenja ali ima toliko puno postova o tome i sto vise citam sve sam vise zbunjeniji.Dali bi mi neko pokazao precicom gde bih mogao da procitam o tome ono osnovno, prostim recima jer su to za mene velike novine.
Znaci ono najprostije sta je to set, boja, ritam ...posto bih zeleo da pocnem da sviram na nekoj tastaturi da bar imam pojma o cemu se prica u vasim diskusijama.Eto ja postavih pitanje mozda banalno al za mene vazno. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.12.2015
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Zdravo jzfenix
Pitanje nije banalno. Ovde mozes da pitas sve sto ti nije jasno u vezi muzike, pa evo ja cu pokusati da ti iz prilike objasnim sta znace ovi poimi koje si naveo jer i ja nisam nesto bas upucen nesto dublje u tu terminologiju ali ovo znam. Posto si vec svirao harmoniku znas vec koja je funkcija registra,oni menjaju zvuk i to se sad kaze boja kod sajzere. Ritam je to sto rade bubnjevi ( udarna sekcija ). Set je vec pripremljen ritam za odredjene pesme sa prelazima. Mislim da sam ti od prilike pomogo do negde, a ako u slucaju neso nisam u pravu slobodno me moze bilo ko popraviti ko je vise upucen... evo ti jedan link pa mozes iz pprilike da vidis o cemu sam pricao u vezi setova... https://www.youtube.com/watch?v=vdJzvidIV1A Promijenjeno od emsherievski (13.12.2015 u 01:45 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio emsherievski za ovaj koristan post: | jzfenix (13.12.2015) |
![]() |
#464 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.12.2015
Mjesto: Lugano
Godina: 56
Rekao HVALA: 2
![]() |
![]()
Pozdrav, hvala na odgovoru.Ovo za boje sam predpostavljao.Vidim da postoje vec napravljeni ritmovi koji su u aranzeru i da se mogu praviti i ubaciti u sajzer.Sinoc sam na netu kupio jednu polovnu Yamahu PSA S 710 koja bi trebalo da mi dodgje do kraja sledece nedelje pa vas molim da mi ako imate iskustva kazete dali je dobra za narodnu muziku za kucnu upotrebu ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 05.03.2012
Downloads: 311
Rekao HVALA: 0
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 12.08.2015
Mjesto: USK BiH
Downloads: 9
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 26 puta u 26 Postova
Instrumenti: Pa1x pro
![]() |
![]()
Zavisi od učitelja i učenika. Koliko se vježba itd. Čuo sam momka koji za svega 1 godinu razvaljiva ali i one koji ni nakon 3 godine i nisu baš napredovali...
Sent from my LG-H815 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.12.2015
![]() |
![]()
Pozdrav svima. Forum je fenomenalan i za nas amatere i one naprednije. Ja sam inace rodom iz Banjaluke ali zivim vec 22 godine u Svedskoj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.02.2016
![]() |
![]()
Evo da se i ja pridružim pošto sam veoma nov u ovome. Sviram klavijature i imam jednog rolanda G800 samo sto usled nekih okolnosti nisam bio aktivan 6 god :-) i sada se polako vraćam u priču ali mi ide teže nego što sam mislio :-) pozdrav svim forumašima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pozdrav kolege, dobrodosli i uzivajte
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.03.2016
![]() |
![]()
vadexfly@ svaka čast za lepu dobrodošlicu na ovaj po meni najbolji forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
novajlije, predstavite |
|
|