|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#411 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
USRALI SMO SE OD PARA ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#412 |
Godfather
|
![]()
Pa, pazite ppl.
Kada sve ide kako treba, onda nece da plate, jer nemaju razog. A kad ne ide, placaju da bi mi svirali bolje... Jednostavno...
![]() |
#413 |
Nishki
|
![]()
Zanimljiv pravac razmisljanja........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ima logike! Samo dok ne pocnu da biju da bi svirali bolje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Banovan!
|
![]()
evo da se pohvalim... Ako Bog da, 10. jula cu da branim diplomski na Muzickoj akademiji iz predmeta HARMONIJA SA HARMONIJSKOM ANALIZOM, na temu ''Harmonijski jezik u polonaisama Frederica Chopina''... jest da je jos rano, al pozelite mi srecu...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Belaj boy
|
![]()
Svaka cast da si dosao do tog nivoa.Ima jos vremena do jula pa se dobro spremi i posle toga slavlje,zurka,ludilo,sizenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Želim ti sreću...
Gdje si bio neki dan kad si mi trebao s kojom pametnom o harmoniji,uh... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Banovan!
|
![]()
@jefta
au stari, ima da bude tri dana u kafani poslije toga... mozda se cak i propijem..hahaha ![]() @romario kad god zatreba javi se..imas msn u profilu... @jefta i romario hvala na zeljama!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Nishki
|
![]()
Evo da se pohvalim...........
![]() Postao sam REDITELJ=RODITELJ ............... Postao sam SCENARISTA............. Postao sam KAMERMAN............ Postao sam MONTAZER............... Postao sam DIREKTOR VIZUALNIH EFEKATA......... Postao sam jos mongo toga................. ![]() Glavni glumac mi je rekao da moram da snimim "najmanje jos 5 filma".......... ![]() To nije bila molba ,vec izricito naredjenje............. ![]() Evo pogledajte................ Promijenjeno od milanceshow (05.03.2009 u 01:13 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Au ime, ucini mi se prvo da si ti, al reko' ma nesto mi mnogo sitan....
![]() Al' si ga opravio, svaka ti cast! ![]()
Ko peva zlo ne misli... A, ko misli, ne zna da peva! ![]() Promijenjeno od Millan (28.02.2009 u 11:10 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ajde, hvalimo |
|
|