|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.04.2009
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 76
Uploads: 0
Rekao HVALA: 202
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Fantom Xa,E-A7,GUERRINI profesional 4
![]() |
![]()
Da li moze neko da mi objasni kako da sem DRUM trake postavim bubnjeve(odlupam) i na neku od ACC traka?Ovo hocu zbog toga sto bih perkusije drzao odvojeno od bubnjeva.Sat i po vremena pretazujem forum i ne mogu da nadjem.
Dodato: ...I jos jedna molba...Kako da ritmu dodelim drugu brzinu.Recimo imam 7/8 i brzina kad pozovem ritam je 125 a ja bih da bude brzina kad pozovem 135.
Ako jednu stvar radis 100% bolje nego drugi...Dobar si...A kada radis 100 stvari za 1% bolje nego drugi...Onda si profesionalac... ![]() Promijenjeno od veselinovicvs (05.05.2016 u 22:19 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.03.2016
Downloads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Udjes u "style composer", na desnom ekranu u gornjem desnom uglu pise koja je brzina ritma, pomocu tastera za tempo odredis brzinu i na kraju "save".
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Slave za ovaj koristan post: | veselinovicvs (08.05.2016) |
![]() |
#3 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Da li neko zna jel moguce iskljuciti zvucnike na E-A7?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Dzek u ulaz za slusalice.Ja sam jedan stari dzek isekao da mi ne strci i ukljucio u ulaz za slusalice.
Drugi nacin koliko ja znam ne postoji ni na EA-7 ni na BK-5
![]() |
#5 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Ja znam bolji nacin,lepo otvoris kljavu pa izbacis zvucnike,kad nisu mogli kulturno da naprave taster koji bi to resio,vec taj isti taster koriste u samo njima znane svrhe.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 31.10.2015
Mjesto: Podravina HR
Downloads: 39
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 32 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil PC3K6,Roland GW8
Interesi: Muzika i sve oko nje :)
![]() |
![]()
Zasto bi iskljucio zvucnike ??!!
Meni je to super monitoring ![]() Sviram sa akusticnim bubnjom i da nema tih zvucnika trebao bih slusalice u uho ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ali pazite! U BK-3 ima gašenje zvučnika. Neverovatno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 13.01.2015
Mjesto: HR-Osijek
Downloads: 25
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 125 puta u 113 Postova
![]() |
![]()
Samo ideja: nemam Rolanda i nisam upucen u tehnicke mogucnosti. Umjesto dzeka- banane ili kako se god kaze mozda posluzi mini adapter koji je mali i kada se ukljuci skoro pa se nevidi.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.04.2015
Downloads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Cao drustvo ja sviram ea7 vec par meseci uz pa3x ,meni je veci problem sto uper 1 ,2,3 ne mogu zajedno da pojacan tj smanjim kao sto je to dlucaj kod Tyrosa i Pa 3 x ima li tu neko resenje pozzz svima
Dodato: Dali je moguce na pad importovati midi zapis ako bi to bilo moguce onda bi mogla da se odsvira druga harmonika na nekom programu i importuje u pad i u svakom momentu nezavisno od ritma imas midi zapis na padu kod korga je to moguce kod Tyrosa mislim isto da je moguce neka me neko idpravi ako gresim Dodato: Sta me jos strasno nervira iako je odlican instrumenat kad uhvatim mol sedam on mi svira bas figuru od normalne sedmice i u dvojci to ne pase nikako Promijenjeno od nesaB (15.05.2016 u 07:28 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]() Citat:
Imas tri slajdera za pojacavanje i smanjivanje up 1 2 i 3. Moze to da resis i sa EV-5 pedalom. 2. A u kojoj to pesmi u dvojci imas mol sedmicu pa ti to predstavlja problem? Ajde ljudi,malo se uozbiljite.Ne vidim potrebu da uporedjujete EA-7 sa neki Korgovima Tirosima,te da li mogu da se iskljuce zvucnici ili ne mogu. Mislim da ovo pljuvanje po EA-7 ne vodi nicemu. Ovo mi deluje kao da se pravi negativan lobi protiv Rolandovih aranzera. Meni se na primer ne svidja kako zvuci Korg ali ne pljujem po tom brendu.Neka svako svira ono sto hoce i sta mu odgovara a ne da se na ovaj nacin omalovazava jedan sasvim solidan aranzer koji je sve u svemu jako operativan i podesen da moze jako brzo da se radi sa njim.
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|