|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#31 |
Odomaćeni član
|
![]()
ja inace svaki mesec dva tri sebi dizem sistem tako boli me briga za viruse, a inace koristim nod32 uvek od kad sam na netu i ok je, nista ne zauzima ali znam ja da se virusi kraj njeg prosvercaju ali opet ko dize cesto sisteme ne bitno i nekad upalim spyware doctor za crvice i trojance. inace na dva kompa imam po 5 windowsa instalirani razlicitih , cak znam rucno viruse ubijati il brisati iz drugog windowsa, samo mi je bitno da otkrije neki antivirus, npr ili ako imate trial verziju skenirate komp i ona otkrije viruse i napise logove gde su a da bi izbrisali sa tim programom morate naravno ga platit ili vodene verzije haha, dovoljno je da udjete u drugi win koji vidi tu particiju i samo idete po logu i trazite na disku i brisete ih rucno ,pomaze ako nekad zaskripi total, zato ja nikad jedan sistem na kompu ne drzim, to je kao jedan zivot
![]()
#32 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.10.2007
Downloads: 615
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
imam avast vec 2 godine i nikakvih problema nema a avg mi je toliko usporavao comp da je jedva otvarao programe znali iko do cega je moglo biti da je toliko usporavo comp ??? a evo sa avastom sve super radi ...pozz
#33 |
Odomaćeni član
|
![]()
ima par njih sto usporavaju mnogo PC ali ako imas dual core ili quad neces ni osetiti usporavanje ni sa jednim..! poz
#34 |
Nishki
|
![]()
Kaspersky i neki firewall.....i nema problema.....
Mada sve je to relatvno... ![]() Moj procesor je Intel Core 2 Quad Q6600 tako da ne primecujem neko kocenje na racunaru! |
![]() |
![]() |
#35 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Ja sam već duži period na Avastu i prezadovoljan sam.Nema usporavanja,a zaštita je dobra.Pozdrav!!!
|
![]() |
![]() |
#36 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.10.2007
Downloads: 615
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
hvala vam na odgovorima..pozz
#37 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
meni je usao pre neki dan trojanac ali me bas boli uvo
![]() ![]() na drugom kompu sam imao oko 500 zarazenih mesta i radio mi je solidni ali sam ipak na kraju instalirao sve ispocetka Dodato: sad sam testirao, ipak ga je nasao ponovo ![]() ![]()
Promijenjeno od mimiki (18.05.2009 u 17:26 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
#38 |
Odomaćeni član
|
![]()
milanceshow imamo isti procesor Intel Core 2 Quad Q6600 ... ja ga ne mogu natovariti sve leti na njemu, a dok sam pre radio na p4 ma sve stopa, imao ga cistog il overclockovanog.. samo pofala! zeznuo sam se nije taj nego Q9300 .. hahaha nemam pojma kako sam pomesao ma vrucina haha..
mimiki pa ako znas lokaciju po logu od skenera s kojim si ga otkrio a s njim ne mozes da ga izbrises ukloni ga rucno ako imas 2 wina instalirana... ili skontaj neke vodene verzije pa testiraj dok ga ne uklonis tj budes siguran... ja nema kakvih nisam cudesa video ali ono da samo izadje na ekran upozorenje i jednostavno pobrise sve opticke uredjaje i usb da ne mozes nista sacuvati, cak neda da vidis disk iz explorera, i sve sam to resavao iz drugog wina.. inace sa tog samog ne bi mogao bas jednostavno.. poz[/quote]
Virus Bend (Samac-Modrica) Music studio Branoy BiH-Republika Srpska-Samac Facebook Brano Vujicic (Branoy) Promijenjeno od branoy (19.05.2009 u 00:09 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
#39 |
Godfather
|
![]()
Naj, ali naaajsigurniji nachin chishcenja virusa je sa bootabilnog diska!
Drugi sistem uvek moze biti zarazen... Veoma lako... Ono shto ja radim je da na sistemu za zajebanciju particiji na kojoj je onaj za muziku izbrishem slovo, tako da ge vecina loshih stvari ne vidi u opshte. Skoro svi traze diskove samo po slovu, i tako i operishu sa njima. Kada mu izbrishesh slobo, poprilichno je sigurniji. Saim tim, na njega i ne instaliram av. Ali mu iskljuchim i mrezu. Koji ce mi mreza na sistemu za muziku? ![]() I sve i svashta josh, ali to je optimizacije radi... ![]()
#40 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
nemam dva win-a imam na starom kompu sad nisam imao potrebe za tim,a takodje nemam ni vise particija nego samo jednu...kad ga rucno trazim ne vidim ga...takodje me zeza jedan virus vec duze vreme i siri se kao kuga imao sam ga i na klavijaturama,flash-u...ja ga izbrisem ali se on stalno vraca...zove se RAVMON dosadan je kao zubna bolest
Favoriti |
|
|