|
![]() |
#31 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() ![]() bas sam se nasmijo.... nedime,na pa 800,pa1xpro i pa2xpro i jos neznam koji jos korgova na lijevoj strani ima pitch bend i povis njega ima dva dugmica assignable switch 1 2 e sad njima se moze funkcija mijenjat,oces da ti usporava tempo ili da ti mijenja style gore ili dole ili cak boje. to oni misle. ko da tockic okreces za tempo ubrzat a nediras ga uopste on sam ubrzava. a bez zamjerke nikome nit da se ko uvrijedi,ali izgleda neko jedva doceko da se nedim zajebe.... pa nerazumijemo svi profekt ovaj nas jezik ![]() pozzz
![]() |
#32 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
To ti samo tako mislis. Ne cekam ja da se Nedim zajebe a vjeruj mi na to i ne treba nesto dugo cekati, nego mi malo dojadilo pametovanja bez ikakve pozadine a i ovo ovdje nema nikakve veze sa znanjem jezika nego sa konkretnim neznanjem cinjenica o instrumentima. Procitaj malo bolje te sve postove.
Promijenjeno od tranzit (15.09.2008 u 20:09 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Jest, u pravu si.Izgleda da je ovo teško razumljiv jezik...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Zavisnik od foruma
|
![]() Citat:
stvarima znaci Automatski, odma, samo po sebe i jos nekoliko tih stvari. A ako je na tockic i na dugmice ko na TRITON il PA il MOTIF il sta ja znam onda ne bi to bilo nikako Automatski...prsti treba tamo...Automatski se bar na jedan od nacina moze prevesti kao Automatski, samo u varijaciju...??? Mozda sam pogresno skonto il neznam pricati? Citat:
i razumeo bas tacno onako kako se treba razumeti, jos jedno: Molim vas da mi objasnite sta je Automatski kad se menja na ona 2 Dugmica a sta nije Automatski ako se menja tockom??? Hvala
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Godfather
|
![]()
Automatski
1. Sposobnost upravljanja bez spoljne kontrole ili intervencije 2. Raditi neshto iz navike, nesvesno 3. Konstantno ponavljanje radnje nakon njenog aktiviranja (mitraljez puca automatski nakon shto je povuchen oroz) U ovom sluchaju je upotrebljeno trece znachenje rechi.
![]() |
#36 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
A mislim da moze i tako...
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Stvarno kod kuće
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ovaj tranzit poznaje yamahe izgleda mnogo dobro
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
...i jos malo bolje Korgove i Ketrone i Rolande i Wersije...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
###...znas na seljacki da napisem...###
No comment... ![]() ![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
tempo |
|
|