|
![]() |
#31 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Hahahaha...ko je to tebi rekao? Molim te dovedi ga na forum.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.07.2008
Mjesto: Vukovar
Godina: 35
Downloads: 302
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 31 puta u 25 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage 7, Yamaha Genos, Yamaha Tyros5, Korg Kronos X 61, Kurzweil PC3 76
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Mega Musica Osijek. Zastupnik za Rolanda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Odomaćeni član
|
![]()
Meni je ovo ljep sint i super je na izgled . Ja imam Trinity vec 10 godina i nekad pozelim da imam sempler ali se moze i bez njega. Usput ako ima gdje dobro ocuvan M1, volio bi ga ponovo kupiti..Pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Reci im pod hitno da zatvaraju biznis u kramp u ruke.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Korg_man KLAVIATURA za "naše" podneblje NE POSTOJI!!!
Dakle nema od toga ništa,tako da GW8 je obični sinth koji drugi i za mene ako nema semplera ne vrjedi ništa...A sad kome valja-nek izvoli...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Drugar foruma
|
![]()
GW8 ima svoje dobre osobine, ima zvukove jake koliko ja znam, ali za nasu muzku je ovo nula. Nasprema korgu ovo je igracka sto se tice nase muzike.
![]() |
#37 |
Vredan član društva
Instrumenti: Yamaha Montage 7, Yamaha Genos, Yamaha Tyros5, Korg Kronos X 61, Kurzweil PC3 76
![]() |
![]()
A neznam... ja jedino volim od Rolanda D-50-tku. Možda sam naviko na Korga? a što se semlpera tiče, meni sempleri nebi koristili, pa tako mi i netrebaju. Ljepše je natvikat zvuk iz ROM-a
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
O Emire legendo...Nema te 100 godina...
Korg_man imam ja Roland D-10 koji je još po nekim stvarima bolji od D50 samo me sramota nositi ga na tezge kad imam Korgove...Inače sam probo da semplujem boje sa njega na Tritona ali nije to ni 40% onog original zvuka....D10 je analogni sinth i digitalni ga ne može nikad kopirati...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Joj pozami mi ga na samo jedan dan
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Veteran
|
![]()
A za šta je onda EXR-E2 serija,koliko sam ga malo slušao...to je solidno za naše prostore.
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, m50 |
|
|