|
![]() |
#31 |
Drugar foruma
|
![]()
druze slobodno uzmi bez razmisljanja. neces se pokajati .. ja sam je uzeo nedelju dana kad je izasla i nikad do sad nisam imao problema a imam je vec dve godine. garanciju nemam jer sam je odmah preradio u dugmetaru pa tako da garancija ne vazi. ali posto se mnoge klavijature sklapaju u madjarskoj nebi ti preporucio da je punis sa semplovima do kraja i sigurno neces imati problema
Promijenjeno od stamenmeteor (04.09.2008 u 06:21 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ne razumem bas ovu konstataciju kakve ima veze mađarska i ram evo moja je ne puna nego prepunjena pa je sve ok......
pozzzzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mozda ima veze gde je proizvedena pa800 ili koja je klasa izrade (A,B,C,....Š) sto crkava RAM na pojedinim klavijaturama?Sta vi mislite?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Sve su proizvedene u Italiji, i mislim da nema to nikakve veze sa klasom..., jednostavno jedna serija je imala gresku, koja je primecena i sigurno ispravljena. Ne verujem da su i posle toga ugradjivali neispravan Ram.
Promijenjeno od Millan (09.09.2008 u 13:35 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 05.04.2008
Mjesto: Beograd
Godina: 42
Downloads: 1376
Uploads: 32
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
Instrumenti: Kawai K1m,Yamaha Montage & Korg Pa4x
Interesi: Brazilian Jiu Jitsu & Xbox 360
![]() |
![]() Citat:
.... http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=5596 Nadam se da ces shvatiti o cemu se radi. ![]() Pozzz...!
![]() |
![]() |
#36 |
Odomaćeni član
|
![]()
Bilo bi logicno da isprave gresku posto sve reklamacije i popravke idu na racun Korg kompanije pa im je to dodatni rashod.To je verovatno u Italiji neki propust.Ipak su Japanci broj 1 u svetu sto se tice elektronike.Da ima Japanskih pa800 kod nas to se nebi desavalo.Daj Boze da su ispravili tu gresku posto moze da se desi u narednih mesec i po da uzmem taj model klavijature tako da se jos raspitujem. Drugari,svaka informacija bi mi dobro dosla!
Pa Gogy,ne znam onda koju klavijaturu uzeti a da moze da mi zavrsi posao i kao aranzer i kao solo sa semplovima (Za bas,kontru i solo) a da je plafon 2 glave i da nije preteska?Od Rolanda g800,g1000 mi se ne svidja,g70 je verovatno slicno sr..e,tyros 1,2 su skupi,imaju kvalitetne fabricke boje i ritmove ali malo i nemaju manulno sviranje basa.Kod pa500 kazu da je bezveze i da se proizvodi u Kini i navodno kvare se,pa80,50,60 su stare klavijature,e80 nema semplove i sad reci mi sta uzeti?Pa800 ima i semplove i dobar portamento,staje dosta ritmova,i boja (performansa-sasvim dovoljno),mogu i terce da se prave,manual bas,ubace se semplovi za solo,ima dobar bubanj,znaci sve u jednoj.E zato mi se svidja.I ja vise volim kad je metalni oklop ali bi onda bila teska i neprakticna za nosenje po tezgama.PA1 ima losu dirku za solo,kao klavir i sta odsvirati a i malo RAM-a.A da,za PA seriju ima brdo ritmova i boja sto je mnogo bitno a za sve ostale modele neuporedivo manje!!!!!Ako imas neki bolji predlog pisi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
po stoti put slobodno uzmi pa800 ja evo godinu dana je koristim bez greske je....
a klase a,b,c........ pa nisu to jaja pa da se klasiraju i sve su radjene u italiji..... pozzzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 05.04.2008
Mjesto: Beograd
Godina: 42
Downloads: 1376
Uploads: 32
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
Instrumenti: Kawai K1m,Yamaha Montage & Korg Pa4x
Interesi: Brazilian Jiu Jitsu & Xbox 360
![]() |
![]()
zsimonovic
Kako god hoces...ja sam se dosta razmisljao izmedju e-80 i Tyros-2,izbor mi je prevagao na Tyros-2. Ja inace takodje sviram bas i kontru,solo i aranzer,eto isti su nam prohtevi.A gde ode 2000 eura neka ode i plus 500 i ajt u zdravlje,i imas pravu stvar. Na kraju krajeva prodacu ti ja moj pa800 (sa garancijom) ako se budes odlucio za njega,koji je star 20-ak dana,radio sam samo jedan koncert na njemu i tri probe. Razmisli dobro... ![]() Pozzz...!
![]() |
#39 |
Moderator
|
![]()
Jel' ima problem sa RAM?
![]() |
#40 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.05.2008
Downloads: 784
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Kolege da li neko zna da mi objasni zasto neki modeli korg pa 800 nemaju pozadi onu belu nalepnicu sa serijskim brojem i zemljom porekla a neki imaju je imaju.Pozdrav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, pa800garancija, pomagajte |
|
|