|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#31 |
Početnik forumacije!
|
![]()
komp ti je u redu samo nadji kljuc za windovs ili ubaci drugi xp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Godfather
|
![]()
Kakve veze ima kljuch za windows sa ovim i shta mu vredi da ga samo nadje?
![]()
![]() |
#33 |
Banovan!
|
![]()
Kod mene je Vistaaa,sto da trazim kljuc legalna je :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Godfather
|
![]()
Nisam ni ja bash skapirao smisao posta...
![]()
![]() |
#35 |
Drugar foruma
|
![]()
Pokusao sam nesto i za sada "drzi". Uradio sam restore sa Acronis True image... DakleM, postavka kompa od pre nekih godinu i kusur... Naravno, svi u medjuvremenu snimljeni softveri su obrisani, ali sad cu da vidim dokle ce da ide! Mozda ipak nesto bude!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Zato kolege,
![]() svima toplo preporučam, particija na hard disku, i poslije instalacije svih važnijih programa---BACK UP kompletnog računala, to puknut na DVD sa opcijom BOOT i nemaš brige. Kod slijedećeg instaliranja, samo bubneš taj DVD, i to je to, nemoraš snimat niti drivere, niti one sitne programčiče, niti Office....zavisi šta si sve stavio na BackUp Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banovan!
|
![]()
Izgleda da je kod mene do sistema veceras cu ga reinstalirati,
jutros mi je opet iskocio plavi djavo hehe samo sad je prijavio gresku za win32k.sis , ma ja neradim backup nikad imam externi HD 1 TB i tu mi je sve potrebno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
acerova slaba tacka,koriste neke jeftine. kupis sam 2 rama (100 franaka) i rijesen problem u mene je 7520G i to mi se isto desavalo...samo sam sad zaboravio proceduru pronalazenja greski. jer kad upalis mozes da stisnes f2 i f12 ja mislim i onda dolaze neke opcije da se sam popravi,naravno da on to nemoze i kaze sta je otislo...a otiso ti ram. napisano je vec.....izvadis jedan,onda ako je u redu taj ti je crko,mozda negdje u trgovini i nadjes isti takav.a zamjeni odma oba,posto ce ti i drugi riknut ubrzo i zaboravi da nadovezem...inace je to klasicna RAM greska....ako komp upalis on radi jedno vrijeme i padne mu sistem...on se onda opet sam starta i opet radi i opet mu padne sistem...
NEIGRAJ SE SA ZENSKIM SRCEM,ONO JE JEDNO!!!......igraj se sa njenim sisama...njih su dvije... Promijenjeno od al bundy (22.08.2008 u 21:35 sati) Razlog: posto zaboravan... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
a da uradiš ono što sam ti predložio već podavno.mislim da te nebi koštalo glave.lako je reinstalirati system jebiga.bolje pokušati nego da moraš sve iz početka slaaagati kako je bilo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Banovan!
|
![]()
Probao sam ja to Elvire par puta u roku 5 dana al ne vrijedi ma stavicu jos jedan sistem a ovaj necu dirati pa cu viditi sta ce da bude,e al bundy u trenutku dok sam citao tvoj post opet mi iskoci plavo govno hehe
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ekran, plavi, smrti |
|
|