|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#31 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
pa jest ali obicaj je da se akordi pisu uz tekst originalno tj odakle ih izvodjac peva. nije losa ideja al malo je tesko ostvariva, moze biti gresaka, duplikata, razlicitih formata,mada ako se sve to prebrodi DO JAJA! imam dosta textova ,,,doniracu, mada sve se to lako moze naci na internetu, al bilo bi dobro da to bude bas nase! eto. svako dobro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo me...
-Hvala vam na podrsci... Ovo je za sve nas dobra stvar... I dobro delo... Ma,-sta treba od tekstova,-uzimacemo od drugih,-nacicemo... -Samo da se podelimo lepo,-svako svoje,-i to je to... Tu sam... PozZz...
![]() |
#33 |
Nishki
|
![]()
Sto se mene tice ja sam ZA!!!!Nista ja ne sporim!!!
Samo sam naveo neke mogucnosti......itd. Pitanje za Vaxtera ili yu-midija....: Da li postoji mogucnost da ta baza tekstova bude van domasaja internet pretrazivaca (google....itd)? Tako bi se izbegli problemi do neke mere. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Godfather
|
![]()
Moguce je...
Moze da se stavi zabrana pristupa sa odredjenih ip adresa, tj. da banujemo google search botove. Josh efikasnija verijanta je da se taj deo servera zakljucha, tako da mu korisnici pristupaju sa pass-om. Jedan univerzalni, ali sprechava sve osim onih koji imaju pass. Chak je i sigurnije od svega ostalog...
![]() |
#35 |
Vredan član društva
|
![]()
predlazem u .txt jer dosta nas svira pa1x i pa800 pa usput da se ima i songbuk od mene par stotina
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Nishki
|
![]()
To je naj bolje rasenje (sa pass-om).Tako bi smo izbegli NE muzicare da skidaju tekstove i bez veze se uclanjuju.
Zbog nekog rejtinga nije lose imati veci broj clanova,ali to nije resenje. Takodje podrzavam predlog da tekstovi budu u txt formatu.Jer novije klavijature citaju taj format.............. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
moze u txt ali nije problem ni da se prebaci kome treba u txt copy/paste u notepad i to je to
No kad krecemo???
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Ja već isto tapkam od nervoze.
Ponudio sam se za prebacivanje iz nekog drugog oblika u word, al niko me ne šljivi ni 5%!! Pozdrav svima, Svirko |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Vredan član društva
|
![]()
-Samo polako...
Svaki pocetak je tezak... Cekamo odredjene likove,-nije to bas tako lako... Idemo jedno po jedno,-bice textova... Aj' ziveli !!!
![]() |
#40 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.02.2007
Godina: 37
Downloads: 644
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
imam i ja masu tekstova vecina je sa akordima pa da to poguramo