|
![]() |
#31 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nisam mogao da izdrzim nego sam bio do lokala gde sviram veceras i uzeo klavijaturu!E pazi ovako sve sto si napisao je tacno samo sto mi ne svira loop koji sam ja napravio u tempu vec mi samo uzme kompnente koje su koriscene u loopu i onda svira midi zapis sa trake koju sam izabrao ali ne i loop koji sam napravio,znaci samo mi korsiti komponente iz loopa ali ne svira mi onako kako sam ubacio loop vec kakav mi je midi zapis na toj traci
![]() ![]()
![]() |
#32 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ne kontam sta hoces da mi kazes ajde poslacu ti PM
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Tesla u pravu si covece radi!Svakaa cast brate,sad kad dodjem da pevam u Bombo vodim te na pivo posto vidim da si iz Bg
![]()
![]() |
#34 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
hehehe drago mi je da si uspeo
![]() Eeee oce ljudi da kupuju pa 2x a jos nisu ni pola mogucnosti od svojih aranzera iskoristili (nije tebi upuceno marco) ajd' kad budes dolazio pa se javi obavezno pozzzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zavisnik od foruma
|
![]() Citat:
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa zato sam ja trazio lupove druze...strasna stvar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Marco, to skracuje posao al znaj ako je LOOP sjeben ipak ti je lakse to srediti u CUBASE.
Mnogo je brze no na sintu raditi. Ja to radim skroz drugacije, sve to radim u RECYCLE gde NE SME imati ni najmanju gresku u LOOP pa onda export u WAVE al ako ne koristis RECYCLE CUBASE ti je ipak najbolja opcija. Nadjes tempo, odseces ga tacno da ti ne ostane nista napred nazad prazno jer to odma hebe tempo i samo exportiras. Kad loadiras u sint sve sto trebas uraditi je slomiti ga na SLICES i onda srediti THRESHOLD koje je najvaznije da LOOP radi ispravno.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ma strasno radi,jutros sam se malo igrao sa tim pa sam nabudzio jedan loop kompresije sa Uada reverb sa Tc-ja i tako isprrocesiran loop sam baacio u klavijaturu!Ubi kako zvuci
![]()
![]() |
#40 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
hehehe......... ma igraj se svasta moze da se uradi....
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
7 or 8, 9 or 8, loop |
|
|