|
![]() |
#31 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.807 puta u 1.355 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Ha, ha, odsanjo sam taj XG da mi je već postao normala.
Vidim sve slike, ali opet ne vidim ništa ![]() Sync. treba biti na INternal, radi se o sinhronizaciji, nebitno za ovu priču i problem. Nego, pogledaj u karticama MIDI Out/In filter da nije "slučajno" nešto čekirano. I otpoji ovaj MIDISPORT, samo za test. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Drugar foruma
|
![]()
Probam sutra i odmah javljam.Laku noć
![]()
![]() |
#34 |
Drugar foruma
|
![]()
Hvala dr.Casper.
Rasčekirao ovako kako si postavkio na slici i dodje zvuk,hehehehe. Sad se valja malo pozbaviti oko mogućnosti samog softwera iako sam naučio na Cubase,al valdja ce ici hehehe. Hvala veliko jos jednom i tvoj sam duznik svakako.Veliki pozdrav ![]()
![]() |
#35 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 114 puta u 108 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Drago mi je da mogu pomoći savjetom. Uostalom, forum poput ovoga i ima takvu svrhu, dijeliti i primati znanje. A za janjce, pivce i rakijicu će valjda jednom biti prilike.
Htjedoh još reči, a vezano je uz temu. Rad sa XGWorksom je u prvi mah malo neobičan, konfuzan. Ikonice su male, a bitne funkcije su "zakopane" duboko. Međutim, kada se programu posveti malo vremena i prouče neki detalji, on postaje pravi "mali ružni monstrum". I ne samo za midi i Yamahin sysex protokol za što je XGW alat bez premca, nego i za rad s audio trakama. Samo da bacim "bubu u uho". Odfučkate u mikrofon neku melodiju, snimite ju kao audio u neku traku XGW, pomoću Plugina to pretovrite u midi i pokrenete Auto Arranger. Tu možete birati tempo, vrstu ritma, način promjene harmi ... modulirate aranžman po vlastitoj volji i program na kraju sve odsvira umjesto vas. Ima toga poprilično, i sam sam bio iznenađen mogućnostima u vrijeme kada sam ga upoznavao. Za početak, @sudbina neka pogleda neke videe na mom kanalu i tu će se upoznati uglavnom sa svim bitnim funkcijama koje će mu trebati za rad s Tyros3. tutorsynth youtube |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Drugar foruma
|
![]()
Ja to već pregledao i prije kupovine Tyros 3 heheh.Sad samo da primijenim.
Vidjeo sam da xg works iako je star program ima dosta mogućnosti. Rekoh da si mala biblioteka što se tiče rada sa Tyros aranžerima. A što se tiče mezetluka i pića, biće valjda prilike i za to. Nadam se će nekome ova naša prepiska i pomoći, ako neko naleti na sličan problem.Prije ili kasnje riješenje se uvijek nađe,samo treba biti uporan i imati kao pomoć dr.Caspera. ![]()
![]() |
#38 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
U tome i jest stvar. Mogli smo i preko PP riješiti sve ali napisano na forumu je javno dostupno i sigurno će nekome tko ima sličan problem zatrebati.
Ti kreni u posao, nema više ljetne vrućine, pa kad zapne, pitaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Mogu li preko mix master otvarati i program style to midi ?
Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Misliš na Midi2Style? Ne možeš. A zašto bi ti to trebalo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|