|
![]() |
#31 |
Belaj boy
|
![]()
Klinci su fenomenalni,pogotovo mali Nikolas ali ima jos te decurlije koja dobro svira.Samo ne zaboravite da ima milion slucajeva da su ljudi svirali mnogo dobro sa 12,13,14god a posle stagnirali i sa 30 bili totalno prosecni pa cak i ispodprosecni.Ja sam najbolju tehniku umao sa nekih 13-14god.dok sam vezbao po 2-3 sata dnevno a cim su pocele ribe,cirka,cigare,kafane,sve to lepo ode u k---c.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Veteran
|
![]()
I ja sam ovako svirao kad sam imao 12....
![]() ![]() ![]() Nikolas svaka čast,skidam kapu ![]()
![]() |
#33 |
Odomaćeni član
|
![]()
Hmmm.. kad smo vec kod toga .. i ja sam najbolju tehniku imao sa 12-13 godina ... ovo sada ne moze da se meri sa "onda" .... doduse i ja sam tada vezbao svaki boziji dan po 3-4 sata .. a sada se redovno desava da po 3-4 dana ni ne otpakujem klavijaturu ...
VEZBA JE MAMA!
![]() |
#34 |
Drugar foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banovan!
|
![]()
kod koga li je ucio ovaj mali nesa?
pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.10.2007
Mjesto: Grabovica, Srbija
Godina: 36
Downloads: 98
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Klavijatura
Interesi: Sve i svasta
![]() |
![]() Citat:
koje je to kolo sta on tu svira???? i ovo?? ----> http://www.youtube.com/watch?v=M3L4w...eature=related Promijenjeno od Gogi88 (04.06.2008 u 16:10 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
hehe stvarno sam srecan i radostan sto na mladima svijet ostaje,za to je zasluzan taj genijalac
nikolas i malimuzicar i jos mnogi mladi talenti kao sto je i alma subasic,a ja bih vas zamolio da pogledate na youtube jos i moga bliznjeg 11-godisnjeg rodjaka Zanina Berbica izuzetnog instrumentalistu i naslednjika kralja sevdaha Safeta Isovica.otkrit cete da sam bio u pravu kada sam upotrijebio narodni izraz da "svijet ostaje na mladima" |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
da se dopunim,izmedju ostalih snimaka na youtube Zanina Berbica preporucujem da se prvenstveno pogleda snimak "ja sam momak crna oka" tako da se uvjerimo kako danas nasa djeca mogu da donesu te divne zvuke do nasih usiju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Moderator
|
![]()
Nisam mogao da verujem kad sam procitao na njegovom sajtu da je moje godiste
![]()
![]() |
#40 |
Belaj boy
|
![]()
@gogi88-To je od Ljubise Pavkovica,Bugarsko oro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
mali, nikolas, video |
|
|