|
|
|
||||||
| Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
#31 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
Ma necu onda bi se javio i Marco G.i eto belaja
![]() ![]()
|
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio zeljko za ovaj koristan post: | sale_band (17.01.2014) |
|
|
#32 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 05.01.2014
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
@sale_band
To je odlicna ideja :-) Meni i dalje najprofesionalnije izgleda pa2x pro :-) Ne izgleda kak igracka a kada pogledas sve ovo sto jurimo i imamo su igracke :-D |
|
|
|
|
|
#33 |
|
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
Pa, aranzer i nije zamisljen kao ozbiljan instrument, a velikim delom je zasluzan za propast muzike, kako kod nas tako po kompletnom istocnom bloku... Za 15 godina u Australiji nisam naisao na engleza da svira aranzer, ali zato nasih, grka, turaka, arapa itd koliko hoces...
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Početnik forumacije!
![]() |
Takvo je vreme doslo da svirke nemaju dusu bend je skupa zanimacija zato aranzeri i postoje(opstaju)...
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Banovan!
![]() |
Cim dobijem na lotu a to ce uskoro da bidne,ima samo da mi svira makso i njegova grupa na uvce
Nema nista bolje od onoga kako oni rade,ne treba nam mikrofon i zvucnici a opet lijepo hehe
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
Nema momci nikakav program koji bi vam odradio taj posao i to jedino iz razloga koji stalno ponavljam, a koji je i sale band u predhodnom postu naveo, to jest, da proizvodjaci ne svrstavaju aranzere u ozbiljne profesionalne instrumente, pa je uzaludno ocekivati podrsku u vidu nekakvih editora ili drugog spcijalnog softwarea. Sve sto mse i pojavi, to ne dolazi od samih proizvodjaca vec od trecih firmi ili korisnika. Wave Xtractor, koji neko pomenu, ni u najnovijoj verziji ne moze da vam posluzi jer se i dalje ogradjuje na dosadasnje funkcije, dakle i dalje bez mogiucnosti bilo kakvog Sound Program Editinga, kombinovanja PCM fileova i slicnih operacija.
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Banovan!
![]() |
Znaci hebu nas u zdrav mozak sa ovim klavijaturama i ne prave da nama pase vec da oni zarade i samo opet zarade i sve tako iz pocteka.Zar nije dosta 1000 eura za komad plastike i da bar ubace tu mogucnost kad vec cita semplove da ich mogu i sam ubaciti sta ja hocu?Zar treba svi da kupimo pa3 da bih dobili jos par funkcija Koje njih ne kostaju nista skoro.Lopovi!
Idemo dalje sa pacenjem hehe
Promijenjeno od zeljko (17.01.2014 u 22:51 sati) |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 115
Uploads: 2
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 116 puta u 110 Postova
Instrumenti: Kurzweil Forte 7, Yamaha Montage 6, Kurzweil PC3K6, Kurzweil PC3
![]() |
Ajd da ne otvaram novu temu, i ja tražim program
Treba mi neki sample konverter, koji vi koristite? Našao sam neke, al ajd da proverim i sa vama
|
|
|
#39 |
|
Početnik forumacije!
![]() |
Zelim da vam se zahvalim svima sto ste nesebicno odvojili vreme i ucestvovali u ovoj maloj potrazi :-)
Situacija je takva kakva je i nastavljamo dalje :-) Hvala svima na odzivu :-) Pozdrav |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
@beronjan
U sustini bi bilo dobro imati ih nekoliko jer jedan ne pokriva sve zahtjeve. Awave Studio i Extreme Sample Converter bi bili dobra kombinacija. Chicken's System Translator je veoma dobar ali i veoma skup. |
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | beronjan (17.01.2014) |
![]() |
| Favoriti |
|
|