|
![]() |
#31 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Pomaknuo si se i to je super.
![]() Nemoj samo da ti postane navika učiti pjesmu za pjesmu i da ne možeš van toga. Samo naprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Sto se tice demo-a Amadeus Band - Lazu te, akord koji se cuje na 00:56 se nikako ne uklapa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Vredan član društva
|
![]()
Svestan sam da ima nekoliko gresaka, e sad mozda ima i onih kojih nisam svestan
![]() Oliver Dragojevic - Cesarica Promijenjeno od formula95 (16.01.2013 u 20:45 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Kao kod kuće
![]() |
![]()
Ne valja ti player. tj. loše si ga postavio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Vredan član društva
|
![]()
ma znam, evo zajebavam se vec 20-ak min, ne znam sta da kopiram, uploadujem sad na onaj kiwi6
Evo ga valjda, kao sto sam rekao "Svestan sam da ima nekoliko gresaka, e sad mozda ima i onih kojih nisam svestan ![]() Oliver Dragojevic - Cesarica Promijenjeno od formula95 (16.01.2013 u 21:05 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Kao kod kuće
![]() |
![]()
Vidi se napredak druže. Ima nekoliko grešaka,malo tonskih,malo dinamičkih,ali činjenica je da si se maknuo s mjesta iako, po mom mišljenju s prisutnom dozom preskakanja gradiva. Nemoj odmah kad ustaneš da večeraš. Prvo doručak,pa ručak pa do večere da nisi gladan.
![]() Pohvale, naravno za snimku i hrabrost. Pjesma za sluhistu nije baš mačji kašalj. Nećemo o kvaliteti snimke sad. Odsvirana je korektno s time da može još bolje. Samo tako nastavi. ![]() P.S I za ovu pjesmu obavezno koristi Bright piano a ne Grand piano. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio smuchac za ovaj koristan post: | formula95 (16.01.2013) |
![]() |
#37 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
S obzirom kakvi su ti bili oni raniji snimci ovo je skroz ok. ima pokoja grescica ali znajuci u kojem si stadijumu ucenja to nije nista tragicno. I moram reci da mi je ovog klavira najvise zao sto ga nemam na korgu. jel to grand piano sa sustainom? grand piano i onaj bright piano su majstorski odradjeni na yamahi i tu nema sta da se prica.
Sledeći član vam se zahvalio yamahapassion za ovaj koristan post: | formula95 (16.01.2013) |
![]() |
#38 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala smuchac! E a neces verovati, juce sam uvece (u kasne sate) uzeo ovo da snimim i uzmem Bright piano jer naravno lepse zvuci i to sam odmah primetio, ali pala mi koncentracija i reko sutra cu, i evo danas se zeznem, uf sad sam malo na sebe besan
![]() Dodato: yamahapassion jeste Grand piano sa sustainom, Hvala na komentaru! ![]() Promijenjeno od formula95 (16.01.2013 u 21:22 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Obozavao sam taj grand piano sa sustainom... dinamika + sustain... idealna kombinacija... ovi na korgu klaviri su bas nekako jadni, tanki... nadam se da cu nekada pronaci dobar sempl. samo tako nastavi, puna podrska!
Sledeći član vam se zahvalio yamahapassion za ovaj koristan post: | formula95 (16.01.2013) |
![]() |
#40 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Eto vidis da mozes.jako dobro je ovo...
Uvjezbaj taktove koji zapinju,tonski je ok.o Kad se pjeva pjesma ne sviraj melodiju, potrazi samo pratnju na klaviru,prelaze si vec naucio... Postovano sa mobilnog uređaja Koji je to grand piano sa susteinom... Promijenjeno od romario (16.01.2013 u 21:55 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|