|
![]() |
#31 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Dobro jutro....nije lose fin ritam meni se svidja...Poooz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 17.09.2009
Mjesto: Kragujevac
Downloads: 387
Uploads: 1
Rekao HVALA: 38
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: Roland Fantom
![]() |
![]()
Postavi ovaj ritam ako mozes u download sekciju, pa da probamo, bilo bi lepo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Drugar foruma
|
![]()
moja prporuka za ovu zadnju od joksimovica je ta da smanjis malo snare a pojacas tomove i sve cinele od fus do ride...... probaj pa sam cuj kako ti je bolje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Drugar foruma
|
![]() Promijenjeno od PA3XPro (06.01.2011 u 20:22 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Drugar foruma
|
![]()
Samo mi malo smeta sto su to namenski ritmovi,inace je sve ok,jer na uzivo svirci neces moci sad da za svaku pesmu posebno ritam trazis
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Drugar foruma
|
![]()
Dodano :
- Kraljice srca moga, po drugi put, sa videom ( ja napisao "Otvori mi svoja vrata" na videu, slučajno ) - Devojka, po drugi put, sa videom Promijenjeno od PA3XPro (24.01.2011 u 00:04 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Drugar foruma
|
![]()
sad ja neznam jer ova zadnja video od zeljka joksimovica preslagivana od mog komentara za bubanj??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Drugar foruma
|
![]() Promijenjeno od PA3XPro (26.01.2011 u 20:51 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Drugar foruma
|
![]()
Snimio sam par ritmova i boja, klavijatura je Yamaha PSR A1000, možete ih preslušati ovdje:
Pusti me: (Link) Nije ovo moja noć: (Link) Miljacka: (Link) Hej otkad sam se rodio: (Link) Crno i zlatno: (Link) Crna vatrena: (Link) Promijenjeno od Ace (19.06.2011 u 21:10 sati) Razlog: Postavljeni playeri |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|