|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#31 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.12.2008
Downloads: 84
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: triton le, pa50
![]() |
![]()
Pa50 novija sprava, ima losije dirke u odnosu na g800, ali po meni je lakse raditi sa pa50, ne samo zato sto je g800 tezak ko crna zemlja pa ti otpadnu ruke dok je nosis
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.12.2010
Downloads: 64
Rekao HVALA: 38
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Iako sam pristalica da ritam masina bude rolandova ipak ti predlazem da zamenis za pa50, novija je masina ne moras da strepis da li ce ti otkazati floppy, moze i pa50 da se sredi lepo pa kad zaradis kasnije mozes da uzmes i nesto bolje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.10.2010
Mjesto: Foca
Downloads: 55
Uploads: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: pa50
![]() |
![]()
najrealnija prodajna cijena da trazis za nju je oko 500-600KM....Pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Početnik forumacije!
|
![]()
sto se tice razlike izmedju pa 50 i g 800 je neverovatno velika ja sam imao prilike da sviram i g 800,a kasnije i pa 50 ,na rolandu se bubanj cuje ekstra ali korg podrzava i stajlove i mnogo toga sto roland nije u mogucnosti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Nishki
|
![]()
@sezambend
Nisam bas razmeo deo u kome kazete da G800 na podrzava stajlove. Na sta ste konkretno mislili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.11.2008
Mjesto: Serbia
Godina: 57
Downloads: 54
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 6 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Ne samo bubanj nego nazalost i bas je mnogo jasniji na rolandu...a sta ces vise kad su to nosioci sounda...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.05.2011
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 17
Uploads: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: korg pa50 i tr
![]() |
![]()
moj glas ide za PA50.jeste da roland ima meksi aranzer za slusanje,ali mal broj ritmova ucitava u sebe i jos se stalno moraju upload u klavijaturu kad se pali.i uz nju ti treba solo klavijatura,posto su joj dosta lose boje,dok na pa50 i ritam i boje dosta dobro izlaze!g 800 u dobrom stanju mozes naci za 350 eura.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.02.2008
Downloads: 275
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
imao sam g-800 nekih 8 godina i prije 2 godine sam ga prodao i kupio korg pa800 naravno ove dvije klavijature se nemogu porediti ali mi jos uvijek ponekad zao rolanda imao sam na njemu dobar set sa super ritmovima jednom ga sredio i ostalo je bila samo svirka a na ovome uvijek mi nesto fali kad sjedem malo da vjezbam 1 sat sredjujem te ritmove te boje pa onda nekih 15 tak minuta sviranja sve u svemu nemojte puno kuditi roland g 800 jer on nam je kupio ovo sto sad imamo ne bas u svih clanova ali siguran sam u mnogo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.05.2011
Mjesto: Kraljevo
Downloads: 136
Uploads: 3
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA500,X5D
![]() |
![]()
Meni licno se klavijatura kod g800 ne svidja,bar ne za 80% pesama koje sviram,imao sam e-96,par puta svirao g800,pa sam uzeo e50,koji sam skoro prodao i uzeo korga PA,ritam je dobar ali boje nikako nisam mogao da sredim po mom ukusu,sad cesto nosim samo jednu klavijaturu jer su boje sasvim pristojne i za solo,uz rolanda sam obavezno morao da nosim tritona.Rezime PA serija je mladja,za kratko vreme je postala "legenda",moze lepo da se sredi,g800 je star,tezak,pa i ta toliko spominjana ritam masina je vec prevazidjena za sve ove godine...
Ja da imam g800 zamenio bih je. P.S Ako vec volis rolandov sound jel si razmnisljao o rolandu GW8? |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|