|
![]() |
#1 |
Suludi Moderator
|
![]()
Nadam se da sam potrefio gdje cu ubacit temu ovu
![]() E ovako, pokuso sam da stavim na download jedan mp3 ali nije uspio nazalost. Al pod slijedecim linkom mozete preslusat primjerak mog ritma. Dakle nemoj te mislim da ja sad pravim pa prodajem ritmove. NE!!! Pravim onako radi dosade ![]() Pravim sebi kompletan set novi ritmova (svojih) sto originali sto ritmove za sve. Dakle ako nekom treba neki ritam neka slobodno napise mi na mail ili ovdje ili kako god. Jer zadovoljstvo mi je pravit ritmove. Dakle nemoj te se ustrucavat i placat pare javite se meni i ja cu "pokusat" da vam napravim to sto bi ste htijeli. a usput i meni dobro dodze tako znam sta se trazi od pjesama. Rtimoce pravim direktno na klavijaturi i cilj mi je da mi svaki ritam zvuci kao da citav bend svira. Dakle "uzivo" a ne oko umjetno(silikonski ![]() Link: http://www.speedyshare.com/959616207.html Neboj te nema onih malih slova pa da vaz zajebem. Znam da zvuci malo sumnjivo ali stvarno mi je zadovoljstvo pravit ritmove(nije ko kad sam sa trebom) al eto ![]() Uglavnom slobodno se javite i cim popunim user banku stavljam set na download. Do tad ako hocete narucite nesto. Pozdrav, Alen. PS. Alix, jesi ziv!! Otisla mi stara u bosnu 2 sedmice tako da tefericm non stop!! Hajd javi se nekad matereti! Pozdrav. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pravim, ritmove |
|
|