|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#31 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Po mom mišljenju prošla je najgora pjesma.Eminina pjesma ima iteresantan muzički sadržaj,nije klasično(strofa-refren-strofa-refren-foršpil-refren 2x),a i Emina je to izvela simpatično,bez obzira što je skromnijih glasovnih mogućnosti.Možemo mi pričati šta hoćemo i može nam se sviđati ili ne,ali te Bregine poskočice i danas mnogi od nas redovno izvode u svom repertoaru(npr.debilna pjesma˝Hajdemo u planine˝ili ˝Milicija˝)Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Moje mišljenje je da je ovo sve državna propaganda mašinerija na čelu sa RTS-om smislila kako bi poslala poziv Evropi da ove godine pohrli u Guču koja slavi 60 godina saborovanja tako što će im u Oslu servirati Bregu sa sve trubačima i dečkićem koji je daleko ženstveniji od Šerifovićke tako da je i to svojevrstan signal da je Srbija dio(bolesne gay) Evrope!!!
P.S. Prognoziram da će Vukašin(Operacija Trijumf) kao ovogodišnji predstavnik BiH izvesti numeru "Mala moja evo ti ga evo, pa sa njega gledaj Sarajevo" i zasluženo uzeti prvo mjesto... ![]()
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#35 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Pjesma koja ce predstavljati BiH na Eurosongu:
Vukasin Brajic-"Munja i grom" Nije bilo nikakvo takmicenje i ova pjesma je odabrana ranije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Mislim da ni ova pesma nema sanse za pobedu. Nazalost...
Krivo mi je sto pre neku godinu nisu otisli Flamingosi, tada su izvodili numeru Ludi letnji ples. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Vredan član društva
|
![]()
Kuda ide ovaj svet, kuda ide Srbija....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Godfather
|
![]()
Tamo gde je oduvek i ishao.
Cela ta pricha sa Evrovizijom je vazda bila i ostala politichka igrarija. Nije li malo chudno da Englezi toliko dugo nisu pobedili, a oni diktiraju muzichki ukus vecem delu planete? Poslednjih godina chak shalju bash glupe pesme. Bolje prodaju. Nece da ih bacaju na to, a moraju da shalju neshto, kao jedni od organizatora. Velika se lova u tome vrti... Shto se ovoga, shto se desilo u Srbiji, tiche... Opet politika... Bregovicevski lobi koji gura trubache kao jedinu muziku u Srbiji i koji pokushava da navuche strance na Guchu ove godine + da pokazemo evropi da smo kao gej okej. Sramota i jedno i drugo. Shto se kvaliteta sve tri pesme tiche, realno, nisam vishe ni ochekivao od Bregovica. Tog choveka jednostavno ne mogu da cenim kao muzichara, a josh manje kao kompozitora. Samo kao biznismena, tipa Bil Gejtsa, koji zna da mazne i proda pravu stvar u pravo vreme, i zgrne lovu. Samim tim, naravno, i kao vrhunskog lopova... ![]()
![]() |
Favoriti |
|
|