|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#371 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 43
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
pa znas kako, lepo je ovo al gle opet koliki je roland ! mogao bi da ukrsti roland-a sa jamahom i to bi bilo bas ono pravo
![]() ps. nemoj da se neko ljuti cista sala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
O Rolandu:
Roland radi,ali moze i da gradi. Kod mene se u posljednje vrijeme grade neki veliki tornjevi i imao sam izuzetnu ponudu da svog Rolanda prodam kao najbolju vrstu armature.Glatko sam odbio. ![]() @rolandinjos Evo prijatelju,nabavio sam specijalno vozilo i kruzim po gradu.Gledam gdje god je otvoren prozor,jer je to potencijalno mjesto iz kojeg bi mogao da izleti Korg. I evo jedan link,pa po naslovu teme vi procijenite da li treba ovoga Korga reciklirati i spasiti jedan mladi zivot.... ![]() http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=5780 O cestitanju praznika si stvarno djelimicno u pravu.Istina je da je svaki dan Bozic ili Bajram,kad je covjek zdrav i ima novaca.Ali porodicne ljude cesto starost pita gdje im prodje mladost.Ovo se odnosi na porodicnu praznicnu atmosferu.A o tome sto sam ja licno zbog vrste posla najmanje kod kuce-to ne mogu prezaliti. PS: Stvarno je izgleda istina da su ljudi koji imaju Yamahu,najpametniji.Vrlo mudro sute i posmatraju sa strane i ja im cestitam na tome. Mada ja imam razvijenu tehnologiju i za njih. ![]() Sve je sala i zdravi i veseli bili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ma ja mislim da konzumenata Yamahe i nema da bi digli glas...uostalom da pricamo o vanbrodskim motorima ili skuterima pa da se i oni jave,ovako...nema bre sta ni da kazu...
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
auuuuu nacrniste nas....
![]() |
#375 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ma kazem im ja...nije momci u redu...al ne vredi...
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
zato prelazim na CASIO i niko me nece prozivati...hahaha...
cekaj samo da izadje pa3xpro evolusion pa cete videti vi... i setis se jos necega : "tata,kad ces mi kupiti pa2xpro?", "kad izadje pa18xpro,sine".... ![]()
![]() |
#377 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo da se pohvalim da sam danas kupio razglas. Dynacord pm 1000 i dva fbt maxx6. poz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
1.kupio sam 2 monitora ViewSonic VA2216w od 22'..ekstra su ..preporucujem svima..
2.juce sam prvi put u zivotu napravio rusku salatu..bila je izvrsna.. KOKO TEMA ZA HVALJENJE NEMA ZAHVALNICKI TASTER!!! hehehehe-.... Promijenjeno od gibanica (22.01.2009 u 11:05 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Belaj boy
|
![]()
@gibanica-Za ove monitire i da ti poverujemo ali za rusku salatu,najbolje da napravis u jedno omanje bure i da zoves Milanceta,mene i jos par ljudi iz teske kategorije,da to probamo i onda ce to biti objektivna ocena.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
!!!
danas sam uzeo i televizor Sony Bravia 42' ..i novu klavijaturu..tako da cu morati da castim..dobicete rusku salatu pa cete se sami uveriti... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ajde, hvalimo |
|
|