|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#301 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Evo,
ja jučer kupio Shure WH20XLR, i odmah dao napravit kabal sa prekidačem ON/OFF na CANON jacku. Nije nešto, al opet veseli........... |
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Dobio sam harmonijum. Za mladje forumase koji znaju samo za elektroniku, to je klavijatura koja ima slican zvuk kao harmonika, i radi isto na vazduh, ali nema meh nego neku vrstu kompresora koji pumpa vazduh.
Nema line out, nema midi, ne prima semplove. Nema ni zvucnik, cist prirodan ton. Ne znam sa kog arheoloskog nalazista stize, ali je bas interesantan ukrasni detalj u jednoj muzickoj sobi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Eto meni su u skoli svirali na harmonijumu.
Bio je i klavir,ali je to "cudo od tehnike"(harmonijum) bilo mobilno i prenosivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo moram mome ujkanu Svirki da čestitam za mikrofon...
Ujkane sad si ko Kosmajac ![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Upravo sam stigao sa proslave 18. rodjendana jednog klinca iz moje (ustvari zenine) dalje familije. Sastav orkestra je bio: 2 pevacice, jedan pevac i jedan klavijaturista. Sto se tice pevacica, par puta sam u zivotu cuo i gore. Pevac dobija prelaznu ocenu, ali jedva. Klavijaturista pusta fajlove, i to dobro zvuci. Kada neko naruci pesmu koju nema na hard disku, (inace svira PA60), onda "svira". Desna ruka mu jos i radi, mada imam utisak da ima malo problema sa cirkulacijom. Leva ruka - nista. Znaci, pusti ritam, ubode akord iz koga se pesma svira i ne menja ga do kraja pesme. Zvuci jezivo.
I sta se ja tu hvalim? Pa ima nekoga od koga ja bolje sviram!!! To je poenta!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Vredan član društva
|
![]()
Mrzim fajlove samo toliko
Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Odomaćeni član
|
![]()
Svirko di si ga kupio i koliko platio ako nije tajna?
![]() |
#308 |
Švaler Veteran
![]() |
![]()
Pozdrav prijatelju!
Evo, platio sam ga oko 130 Eura, al još naknadno kabal sa Canon jackom na kojem je prekidač, nekih 25 Eura.Tako da imaš sve pri ruci, zakvačiš sve za remen, i isključiš se i uključiš kad hočeš. Znači sve skupa negdje oko 150-155 Eura. I mogu reći da sam prezadovoljan sa radom, jedino me glava boli,jel valjda ju imam preveliku, a onaj metalni okvir za držanje je malo prečvrst, ili je moja glava kockasta previše ![]() A adresu ću ti poslat na pm. Svirko |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Odomaćeni član
|
![]()
E da se i ja pohvalim,kupio i ja mikrofon kao i nas kolega svirko ,shureWH20XLR,sutra je test proba pa cemo vidjet kako radi,u music-shopu sam ga testirao sa betom 58a,znaci jedan pored drugoga,svi parametri jedanko podeseni na obas mikrofona i mogu reci da nije bas neka veloka razlika ali se osjeti da je beta naravno bolja i kvalitetniji i konkretniji zvuk daje,ali hocu reci da mu i ovaj pilot ne bijezi puno,samo sto se mora dodati podosta basa i zeru pojacati vise od bete da bi podjednako radili,ali kao sto rekoh sutra ce biti generalna proba...
![]() |
#310 |
Švaler Veteran
![]() |
![]()
Ooooooooo, prijatelju Josipy,
sve čestitke na mikrofonu!! Neće ti bit žao što si ga uzeo, vidjet češ! Jedino, ako imaš ovako malo veću i nepravilnu glavu ko ja, onda se pripremi, jel onaj okvir šta ide oko glave, mnoooooogo žulja..... Srdačan pozdrav, Svirko |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ajde, hvalimo |
|
|