|
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 10.05.2009
Mjesto: Niš - Trošarina
Downloads: 23
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Guerrini
Interesi: Muzika i Ples
![]() |
![]()
Razgovaraju dva programera:
- Juče sam u noćnom klubu upoznao prekrasnu plavušu. - Uh! - Predložio sam joj da odemo do mene na kafu i ona je pristala. - Uuh! - Čim smo ušli u stan zavapila je: “Skini me!” - Uuuuh! - Skino sam sve s nje, na kraju i gaćice i stavio je onako potpuno golu na radni sto do računara! - A, imaš PC (pi-si) kod kuće? A koji procesor imaš? ![]() Dodato: Perica uleti u roditeljsku sobu i vidi svoju mamu na tati kako skace gore dole. Roditelji su odmah prestali i dok se majka oblacila Perica je upita: "Šta ste ti i tata radili?" A majka mu objašnjava: "Znaš Perice, tvoj tata ima veliki stomak pa se tu i tamo mama popne da pokuša da ga izravna." "E mamice, uzalud trošiš svoje vreme. Kada si ti na poslu dolazi komšinica, klekne na kolena i opet naduva tatin stomak" ![]() Promijenjeno od Aleksic228 (29.11.2009 u 21:40 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2009
Downloads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Zvoni neko na vratima, keva otvara i vidi postara kako stoji sa dve umrlice u ruci i kaze: - Stigla deca sa mora !
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.11.2008
Godina: 42
Downloads: 695
Uploads: 36
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Dosli mujo i haso sa ratista mujo izgubi jednu ruku haso obe i prodje neko vreme mujo oce da se ubije da skoci sa cetvrtog sprata zgrade kad baci pogled dole na gradilistu haso igra sidje mujo i kaze jbt kako mozes da igras nemas obe ruke ja nemam jednu pa ocu da se ubijem? kaze haso i ti bi da te svrbi dupe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Na poslu razgovaraju uz kafu dvije kolegice:
- Kakav seks si imala juce? Katastrofa... Muz je dosao sa posla, u 3 minute je pojeo rucak, poslije toga 4 minute seksa, a poslije dvije minute je zaspao… A kod tebe? - Kod mene fantazija. Muz dosao kuci, poveo me na preukusnu romanticnu veceru, poslije smo se setajuci sat vremena vracali kuci, poslije svijece i sat vremena ekstra predigre, poslije sat fantasticnog seksa, a na kraju smo, zamisli, sat vremena razgovarali. Jednom rijecu bajka! U isto vrijeme razgovaraju dvojica kolega: - Kakav seks si imao juce? Super! Dolazim kuci, rucak na stolu; pojeo sam rucak, iseksao sam se i zaspao. A kod tebe? - Kod mene katastrofa… Dolazim kuci, nema struje, jer sam zaboravio platiti racun za struju. Zato sam zenu izveo negdje na veceru. Klopa bez veze, a bilo je tako skupo, da nisam imao novaca da se vratimo sa taksijem, pa sam morao ici kuci pjeske! Dolazimo kuci, a tu naravno nema struje, pa sam morao upaliti te proklete svijece! Bio sam tako bijesan da je trebalo sat vremena dok mi se digne, a poslije nisam mogao sat vremena svrsiti, a na to sve skupa sam tako popizdio, da joś sat vremena nisam mogao zaspati!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Ovom zadnjem vicu sam se juče cijeli dan smijao...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.04.2008
Downloads: 50
Rekao HVALA: 2
![]() |
![]()
Razgovaraju dvije prijateljice uz kavu:
- Rekla si mi da trebaš posjetiti tvog ginekologa. - Da bila sam jutros. - I što ti je rekao? - Znaš, rekao mi je da mi je klitoris kao dinja. - Tako velik!? - Ma ne, tako sladak. Promijenjeno od dzejmi91 (14.08.2010 u 15:18 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 17.01.2008
Downloads: 21
Rekao HVALA: 1
![]() |
![]()
Dodje Mujo u restoran, i trazi od konobara supu. Konobar mu donese i Mujo kaze:
-Izvinite, muva pliva u mojoj supi ! Konobar ce: -Pa sta si ti hteo ?? Da igra vaterpolo ?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.08.2009
Downloads: 501
Rekao HVALA: 96
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Odlucio Mujo da ide kod vidovite Zorke,jer ga zanima sta ce da se desi u sa njim u buducnosti, al' ce onako da samo bane nenejavljen...
Pokuca na vrata, a Zorka mu kaze onako krez zatvorena vrata " Sta je sad Mujo, koji je te vrag sad nosi meni" A Mujo ce Zorki -" E j...m te vidovitu, kako si znala da sam ja".. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Drugar foruma
|
![]()
Na casu logike Perica je jako prdnuo i zasmrdeo ucionicu i profesorica ga izbaci sa casa a on pocne psovati:
-"Je*em ti logiku." Direktor ga upita zasto psuje logiku, a on ce: -"Pa mene su izbacili napolje da udisem svez vazduh, a oni tamo udisu smrad." |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Jedan muzičko-sportski:
-Koja je razlika između babe na svadbi i Zvezde u Evropi??? Baba na svadbi odigra barem 2 kola.... ![]()
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|