|
![]() |
#21 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.01.2009
Downloads: 104
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Neznam točno,svaki iz benda će nešto uzet. Ja uzimam slave,i mogu dat 4-5000kn (700eur), zvučnici 12-15000kn (2000eur), a za skretnice ni neznam kolko koštaju malo bolje,i koje su uopće bolje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ovako ja razmisljam:
2 x JBL MRX ca.1400EUR 1 x DBX 234 ca.190EUR(3 way stereo) ko zna,mozda za skora kupite jos koju kutiju ![]() 1 x Crown XTI 2000 ca. 700EUR Sve skupa 2290EUR, naravno kod mene u GER,ne bi trebalo da su skuplje u Hrvatskoj?? To je kombinacija za satelite, ako hoces i subove da ganjas sa CROWNom,onda obavezno XTI4000.Jedna od najboljih skretnica do 400EUR je DBX Driverack PX,koja ima u sebi kompletni "Sound Manager",EQ,Notch Filter,Kompresor.....i prestete za JBL sisteme....vredi svaki cent. Pozdrav P.S.jel si razmislao u pravac aktivne kutije? Aktivna varijanta MRXa,PRX?? Ima Crown u sebi i DSP controler,sve ti jeftinije izadje i nemas(ne vuces) RACKa ![]() Sta velis druze?
![]() |
#23 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
to bi bilo još i bolje,nisam znao da ima aktivna varijanta MRXa(nisam te skužio,dal je prx aktivna varijanta mrx-a)? kolko je ona love? al opet skretnica mi treba zbog binova?
koliko košta crown xti 4000 Promijenjeno od šana (09.07.2009 u 16:59 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Odomaćeni član
|
![]()
Problem sa skretnicom(za basove) mozes jednostavno resiti sa grafickoim ekvilajzerom(DBX 215) ili klasicno,aktivnom skretnicom(DBX 223),ili:
CROWN XTI4000 kosta kod mene ca.1150EUR!Za basove ti odlican posao vrsi i XTI2000!Cisto radi informacija, uz XTI ti ne treba skretnica, ugradjem DSP kontroler ima vec EQ,Hi-Low Pass filter,limiter....koji sve preko USBa fino podesis na kompu. PRX je aktivna varijanta MRXa,500W RMS i koji u sebi vec ima Crown pojacalo i DBX DSP kontroler,kosta ca.1150EUR(u Nemackoj) Pozdrav
![]() |
#25 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
dal mi onda treba skretnica ako uzmem te prx-e? binove bi i dalje tjerao s peavyem jer radi odlično,barem nama,kak bi onda to spojio sa prx-om?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Odomaćeni član
|
![]()
koja je mikseta?
![]() |
#27 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.04.2008
Mjesto: Valjevo
Downloads: 569
Uploads: 7
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Pa3x
![]() |
![]()
Mozda nisam dobro razumeo Xti 4000 moze po jednoj strani da gura cetri MRX515 a po drugoj dva bina Mrx518 a da se DSP procesor ponasa kao skretnica....
Meni bi bila frka da nakacim sve na jedno pojacalo |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Odomaćeni član
|
![]()
Da nesto pojasnimo:
XTI nije "VISEKANALNO POJACALO" poput Dynacord DSA ili XA serije! Teoretski bi mogo da levi kanal podesis za basove a desni za satelite,ali to je....nije to to....ja ne bi ![]() Znaci ili dva XTIa jedan za basove,jedan za satelite(bez skretnice) ili jedan XTI za kompletni sistem(sa skretnicom)....ali sta ce vam onda XTI serija,kad ne koristite DSP.Tad je u igri druga serija! Za 6 MRXa(4+2) najmanje XTI6000,ali necete nikako maksimalno iskoristiti pojacalo,tj DSP i ostale kontrolere. Ja bi tu kombinaciju kacio na Crest CA12/18,kao primer. Pozdrav
![]() |
#29 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.04.2008
Mjesto: Valjevo
Downloads: 569
Uploads: 7
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Pa3x
![]() |
![]()
Ja bih mozda na Xti 4000 po strani stavio 1Mrx 518 a po drugoj 2Mrx515 i koristio dsp kao skretnicu-mislim da je to ok za neke manje svirke do 150 ljudi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Početnik forumacije!
![]() |