|
|
|
|
|
|
#1 |
|
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 13.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
Volim da te volim - Roki - Foršpil:
Dm-F-Gm-C-Dm |
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio gitar za ovaj koristan post: | icceman (08.09.2013) |
|
|
#2 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.01.2010
Downloads: 51
Uploads: 0
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: BAS
![]() |
fm-----------Gis-----------Bm-----Fm
Dok je otac bio ziv, bio ziv, bio ziv Gis-------Dis-------Gis ostala mi uspomena Fm--------------Gis-----Bm----Fm imao je mnogo nas, kceri i sinova Cis-----Dis----Cm--------Fm i ucio decu posteno da zive Ponekad bih popio, popio, popio kasno kuci stizao jorgan bi otkrio i suzu bi pustio i svoju decu redom ljubio Ref. 2x Dis------------Gis---Cis To je zivot, deco moja Dis---------Gis-Bm-Gis cuvao vas Boooog i po dobru upamtite Gis----Dis--Fm oca rodjenog Tiho majka plakala, plakala, plakala krisom suze brisala tesila nas malene, oca brige slomile a mi smo znali, istinu je krila Ref. 2x molio bih Dodato: moze li neko da provjeri ,najradije kolega Gitar ako ima vremena Promijenjeno od BASSS (07.11.2015 u 13:40 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.06.2015
Downloads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
![]() |
Kod:
Otac-Beki Bekic u izvedbi Elvin Cavkic Zapis:Mlati praznu slamu Gitar nije imao vremena pa je zamolio mene. Ima tu još koji čuju kao gitar Fm----------Ab-------Bb-------Fm Dok je otac bio ziv, bio ziv, bio ziv Ab--------Eb7---Ab C7 ostala mi uspomena Fm------Ab---------Bb------Fm imao je mnogo nas, kceri i sinova Db-----Eb7--Cm---------Fm---C7 i ucio decu posteno da zive Ponekad bih popio, popio, popio kasno kuci stizao jorgan bi otkrio i suzu bi pustio -------------------Fm-----Ab i svoju decu redom ljubio Eb-----------Ab---Db--Ab To je zivot, deco mo..ja Eb--------Ab-----C7 cuvao vas Boooog Fm---Ab----Bb--Fm i po dobru upamtite Db--Eb7--Fm oca rodjenog |
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio mgxbty za ovaj koristan post: | BASSS (07.11.2015) |
|
|
#4 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.09.2012
Mjesto: BiH
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 13 puta u 10 Postova
Instrumenti: Guerrini Professional 1, Korg PA600, gitara
![]() |
Može li neko provjeriti ove akorde ?
F#m A E Ko je tebe jednom ljubio, D C#m F#m taj vise nije ziv, F#m A E Svoje srce ja sam ubio, D C#m F#m al’ ko mi je kriv, F#m A E Ko je tebe jednom voleo, D C#m F#m taj nema vremena, F#m A E Od tuge se vec razboleo D C#m D i stigao do dna, E Cism Kao ja, kao ja. Ref: F#m D E A Moja sveca zoru docekati nece, F#m D E A Fis7 Od tuge i bola izgorece, Hm E Cis7 Fism E D / x2 Reci ce ti ljudi vec svi dobro znaju Hm D Gis#7 Cis# Plamen mog zivota je pri kraju. (Hm Cis#m Fis#m) drugi put |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 29.10.2012
Mjesto: Las Vegas, Nevada
Godina: 33
Downloads: 85
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 42 puta u 41 Postova
Instrumenti: Korg PA3X-76
Interesi: IT
![]() |
Mislim da peva iz d mola sladja evo ti na uvo ovako preko telefona
Dm Sprema me majka na dalek put G------------B(gmol?) zora je pusta svanula Dm----C-------G--B(gmol?) ne placi majko, ne tuguj B-----C------Dm vratit cu se tebi ja Ref. F------------C--F Puste pare proklete F-------C--F ostavih familiju Dm-C--G---B(gmol?) a i moj rodni kraj B------C-------Dm tamo gdje sam rodjen ja Gde piše B to je snižen ton H, znači crna dirka. Ne znam za ovo B ili g mol, na telefonu slušam, nemam baš dobar zvuk ali mi više vuče na B. Prilično sam siguran da peva iz D mola, ako je za pevača onda idi iz g mola, samo transponuj Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio Vux za ovaj koristan post: | tebra (18.03.2016) |
|
|
#6 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.10.2015
Rekao HVALA: 78
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
Jeste Dm, i mislim da je Bb (B dur) u pitanju kao sto si i rekao, slusao sam i sam, ali sam hteo da proverim, hvala.
Dodato: Edit: Mislim samo da imas jednu gresku na: svanula umesto Bb je C dur, ostalo je u redu. Promijenjeno od tebra (18.03.2016 u 00:50 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Početnik forumacije!
![]() |
Ne mogu da stavim u drugoj temi jer su spojeni postovi, ako neko moze da proveri da li je ovo dobro, hvala lepo.
Dm--------C---Bb----------C Sta ce mi ovo jutro na pragu Dm-------C--------Bb-C-Dm zasto da zivim za novi dan Dm------C------Bb--------C ne vidim puta i gubim nadu Dm------C--------Bb-C-Dm bez tebe samo za tugu znam Ref. Dm--------------------G-----------C Tamo gde si ti, tamo stanuje mi dusa G-------C-----Bb-----C----Dm ranjena dusa zeljna ljubavi Dm--------------------G-----------C tamo gde si ti, tamo stanuje mi dusa G--------C-----Bb-----C----Dm i sve je moje tamo gde si ti |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.05.2015
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
Kolege, jel postoji mogucnost da mi neko proveri ove akorde, valja li sta, posto sam ih sam skinuo pre 5 min, pa me zanima kako cujem
![]() cm-(Es)-cm---- Da tebe nema Ab----------fm-- sunce ne bi sjalo cm-------------- bez osmeha tvoga D7------G----- ne bi postojalo Ref. cm----------Ab--- Zar ne vidis mili Bb--------Eb--- koliko te volim cm---------Ab-- zar poruku srca Bb------Eb-----C7- moga ne razumes fm----------------(G7) zar treba da klecim cm--------------- zar treba da molim Ab---------fm--(cm) zar suzama treba D7-----G--- da te volim |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 13.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
Cm-G7-Cm--
Da tebe nema C7----------Fm-G7 sunce ne bi sjalo Cm----------Ab---- bez osmeha tvoga D7------G----- ne bi postojalo Ref. Cm-Eb7----Ab-F7- Zar ne vidis mili Bb--------Eb--- koliko te volim Cm-Eb7---Ab-F7- zar poruku srca Bb------Eb-----C7- moga ne razumes Fm----------------(G7) zar treba da klecim Cm--------------- zar treba da molim Eb--C7------Fm-G7 zar suzama treba Ab----D7-G- da te volim |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Početnik forumacije!
![]() |
Gitar, jel moze provera akorda za pesmu tamo gde si ti (prethodni post)?
|
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| gitar- moze provjera |
|
|