|
![]() |
#21 |
Banovan!
|
![]()
Boje su odlicne, dakle kad slusas padne ti kao samplovana boja!
Ja sam se raspitao kod Korga ovde, pa mi rece neki veliki poznavalac korga da su sve rom boje vec samplovane. Jos bolje kad sredis po tvom ukusu te boje, inace sam zadovoljan i za pravu svirku jos nisam upoznao nista bolje. Slicno, naravno, al bolje ne! Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Kao kod kuće
|
![]()
Stvar ukusa,mada vidi kada uporedis odnos kvaliteta i cene npr.pa80 sa flash cardom od 16Mb je jos uvek sa cenom ispod pa500 do duse polovan,ali proveren sa boljom izradom i sa pravim semplovima bolje zvuci po mom misljenju,ali svako zna svoje.Radim u muzickoj prodavnici pa mi je sve pod ruku i mogu da testiram dosta dugo odredjene sprave,mada ko hoce novu spravu u toj klasi i za te pare nema bolje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 22.06.2007
Mjesto: Novo Virje-HR
Downloads: 538
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg-PA500
![]() |
![]()
Lijep pozdrav svima
Ovako pa 500 ima dva komada user za ritam i to posvakom useru 32 mjesta dakle 64 sve zajedno.Dalje ima 14 banki ritmova original fabricki ,gdje svaki fabricki ritam mozes da brises i ubacis bilo koji svoj sredjeni ritam za bilo koju pjesmu ,naravno koji vuce i svj STS :koji mu ti dodjelis po 4 boje za svaki STS. Dakle koliko sredis ritmova svakom ritmu mozes dodjeliti STS: puta 4boje. Dakle da zbrojimo:16 banki puta 32 style =512 mjesta ako sve ritmove fabricke izbrises i poslozis svoje ,tu ulaze i dvje user banke. Dalje za STS:imas 512 mjesta puta 4 boje =2048 boja. E brate sad me zanima kome to nije dosta. Ajd budite zdravi i veseli, cao. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio vijak za ovaj koristan post: | korgijas (09.04.2009) |
![]() |
#24 |
Kao kod kuće
|
![]()
Da,ali treba paziti kod brisanja fabrickih ritmova da se ne optereti SSD tj, memorija koja je predvidjena za ritmove,jer moze svasta da se desi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.03.2009
Mjesto: Beograd - Borca, privatna kuca.
Godina: 63
Downloads: 799
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Harmonike klavirske i Yamaha@Korg klavijature, daire....
Interesi: Bivsi fudbaler i gimnasticarka, sport i muzika-spoj energije i strasti !!!
![]() |
![]()
KORG PA 500
Svaka cast drage kolege na informacijama i tehnickim detaljima! I dalje zastupam tezu da je dobro zagrejana stolica garancija uspeha u ovom nasem sviranju, bez obzira da li je u pitanju hobi ili posao. Ukoliko posle rada na Korgu PA 500 od najmanje tri meseca i u proseku po 5-6 sati vezbe dnevno, ne podignes na stolicu ili sto najlepsu goscu u sali, onda nastavi da marljivo vezbas ritmove, trilere, pakujes boje, pa probaj ponovo!!! Tehnika i energija idu ruku pod ruku. Tema je izvrsna i odlicno propracena!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.07.2008
Downloads: 861
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 40 puta u 17 Postova
![]() |
![]()
Hvala na korisnim informacijama. No ovo pokazuje da je to poprilicno solidna osnova i da sad znam o cemu se tu radi. Mozda je PA800 onda puno bolje rijesenje, 64MB ext semplova + vise mjesta za memorisanje datoteka, u svakom slucaju ja se zahvaljujem na ovome. Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 22.06.2007
Mjesto: Novo Virje-HR
Downloads: 538
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg-PA500
![]() |
![]()
Kao sto kaze Svrakan treba pazit da se ne preoptereti sustav SSD,ali ako uzmes u obzir da se i prepolove mogucnosti koje sam gore naveo ,jos ti mnogo mjesta ostane za rad bez opasnosti za SSD i k tome jos dodas Song Book koji pruza mnoge mogucnosti,naravno ako ga znas iskoristit i sta ce ti vise.
I sam radim na toj spravi i iz iskustva znam da PA 500 ima velik broj mogucnosti,ali eto kako ko voli. Veseli mi bili,Cao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banovan!
|
![]()
sad trazim durske i molske terce, jel to moguce i pa500?
Imam dosta u sajtu, al su na emsemble...a ne iz dura i mola... Ako moze neko da obasni kako se pravi to..terce prave nase serbijanske..... Moze i bez i sa kablom midi....? Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
PRETRAŽI SAJT!!! Neko se već iskilavio da napiše kako se to tačno radi!!!
Hm durske i molske !!?? Vidi druže ovako svaki dur ima sebi paralelan moll tako da su ti te dur-ske ustvari i ujedno i moll-ske. malo samo prouči kvintni i kvartni krug i biće ti sve jasno. pozzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.07.2008
Downloads: 861
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 40 puta u 17 Postova
![]() |
![]()
Kolega dal to znaci da se na PA500 sve moze memorisati na SD card 1GB? To bi bilo jako zanimljivo, na songbook sve to da se pohranjuje i to na citavih 1 ili 2 GB SD, pozdrav zelim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|