|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Gospodar uploada
Registrovan/a dana: 05.02.2007
Mjesto: Šabac
Downloads: 1733
Uploads: 163
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 27 puta u 17 Postova
Instrumenti: korg-Pa4x
![]() |
![]()
""stednja na prostoru i td"".!?.kakva im treba strednja na prostoru ..?? pa jeste videli slike pa800 kad se otvori,pa on je pun praznine,nema u njemu nista ,moze se smestiti jos najmanje 5 kompletnih pa800 (stapane ploce i elektronika) u ovo jedno kuciste...
da mu nije zvucnika i onih kutija za njih sto su napravili,mogao je pa800 lagano biti napravljen da bude tanji od Yamahe dx11... ![]()
![]() |
#22 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
4 BRAVO9
Evo ja imam OS 201 radse svi oscilatori perfektno trebas da vidis kada stavljas na druge oscilatore kako stoji onaj sound controler dali je mozda podeseno da rade oscilatori nesto drugo da koristi DNC... pozzzzzzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.07.2008
Downloads: 861
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 40 puta u 17 Postova
![]() |
![]()
Drugari, pa kakve su onda mogucnosti za pravljenje internih boja sa ROM PA800. Jel ako je to tako kao sto pricamo da cesto odlaze memorije (steta) mozda bi i PA500 onda mogao zadovoljiti, pod uslovom da ima smisla i mogucnosti da se urade dobre farnice, pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Kao kod kuće
|
![]()
Pazite sad ovo.Dosao sam kuci upalim kljavu semplovi krce,udjem u semple info i sad ih pokazuje da su tamo,ugasim sint,upalim ponovo i sada radi sve kako treba.Ovo je zona sumraka,pa da li je moguce da neki kontakti nisu bas spojeni ili nesto drugo?Stvarno sam zbunjen
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Evo raspitaću ti se ja druže,pa ću ti javiti u najkraćem roku,a možemo se dogovoriti i oko isporuke.Pozdrav!!!
Dodato: Samo,javi da li ti treba,jer nisam ni pogledao ovaj tvoj zadnji post kad sam ti odgovorio na citirani post.Pozdrav!!! Promijenjeno od makso68 (17.03.2009 u 18:47 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ok hvala Makso,malo radi pa malo ne radi,nemam poima sta joj je.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Nema problema,samo javi da li treba,da potražim.Pozdrav!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 26.10.2006
Downloads: 941
Uploads: 3
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Instalacija je prosla OK.Onda sam ubacio set koji je bio i ranije.I sada ne mogu da dobijem oscilatore.Onda sam pitao jos dvojicu koji su stavili OS 2.1 isto je i kod njih.
Sutra cu da probam sa Format koji ima na sajtu Korga a ako i to ne uspe onda prvo stavljam OS 2.0 a onda 2.1 Mislim da kad se prelazi od 1 na 2 softver onda onaj koji je prvi ima sve informacije a drugi je kao njegov Upgrade . Pisacu opet kada ovo probam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ne nema to veze ja sam kolegi ugrade-ovo sa 1,6 direkt na 2,01 bez problema i sve radi u cemu je fora da su ti se izgubili OSC nemam pojma takav problem prvi put cujem...
pozzzzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Kao kod kuće
|
![]()
Neko je jos poodavno postavio post gde je bio slican problem kao kod mene ali nisam siguran,meni malo radi kako treba,malo ne pocnu da krce semplovi,pa onda opet ok i tako u krug,nadam se da je neko imao slican problem i da moze da se resi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|