|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Moderator
|
![]()
Do malopre sam koristio NOD32 2.7 sa FIX-om, a sad sam namestio Eset Smart Security sa FIX-om do 2050. godine...
![]()
#22 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja koristim odnedavno Nod32 v4.0 i nisam imao problema ali sam ranije imao problema sa virusima kada sam imao neku stariju v3 verziju nod-a tako da je doslo do stadijuma da mi se sam restartuje racunar na svakih minut a imao sam nekoliko gigabajta muzike sto sam skoro skidao sa neta tako da sam jedva uspeo da prebacim na D particiju da bih ih spasao.Kada se restartuje racunar na svaki minut nema sanse za to vreme da nadjem virus ili bilo sta uradim tako da sam morao da instaliram ponovo operativni sistem.Koristio sam posle tog dogadjaja AVG,najnoviju verziju,nisam imao problema,on nalazi dosta tih stetnih stvari ali mu je mana sto mnogo mi usporava racunar tako da sam morao da vratim Nod.Kasperski isto koci racunar a dobar je.
|
![]() |
![]() |
#23 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Mrzi me da gledam svo pisanije, ja sam na Aviri...sta da kazem, sljaka dobro, cak sam na poslu stavio isti na petnest kompijutera, svi su u mrezi, ali ni jedan nije na Netu, apdejtujem ga manuelno...
Niti opterecuje mrezu, resurs...kao da ga nema, a lepo radi...
#24 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
mislim da je nod 32 pouzdan jer ga imam na kucnom kopmu,a eset smart mi je instaliran na laptopu i nemam problema ali laptop mi nije priklopljen na internet pa neznam da li je pouzdan taj eset smart.
|
![]() |
![]() |
#25 |
Godfather
|
![]()
Koristish macos ili linux, i zaboravish shta su virusi...
![]()
#26 |
Veteran
![]() |
![]()
Kako Vax???
jel moze Ubuntu na Win ili samo na Linuxu??
#27 |
Godfather
|
![]()
Ubuntu jeste linux...
![]() Moje preporuka je SUSE Linux. Jednostavniji je od Ubuntua. Jeste da je ubuntu community veci, pa za njega ima vishe po forumu tekstova, ali je 80% tih tekstova primenljivo i na SUSE. Suse je, pak, nemachka medecina i radi mnogo stabilnije...
#28 |
Veteran
![]() |
![]()
Vladane, cuo sam za taj SUSE Linux i gledam sad na youtube !
Da li bi on mogao da podhrani npr. Cubase, Sonar...ili je on ipak neki qurc koji treba da "obelim" da ga "nasminkam", dok mi Microsoft dozvoljava sve normalnije radnje koje mi trebaju za Audio obradu???
#29 |
Belaj boy
|
![]()
Evo ja sam danas instalirao Avast i Anti-Malvare i Ad-aware a od*ebao sam NOD jer mi je kom popasao toliko virusa i trojanaca da tri sata nismo mogli da ocistimo sranja.Zasto se to desilo pored NOD-a nemam pojma.
|
![]() |
![]() |
#30 |
Godfather
|
![]()
Pazi, nisu isti programi za windows, linux i macos.
Sthtavishe, potpuno su razlichiti... ![]() Jedino shto na linuxu postoje nachini za pokretanje windows programa. Postoje i adekvatne zamene. Ja sam, npr. poterao fruity loops bez problema na linuxu sa wine-om. Chisto onako... Cubase nisam pokushavao, jer sam koristio Rosegarden. Bash cu probati kako ce da radi, pa javljam... ![]()
Favoriti |
|
|