|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Pa800 imam vec dve godine !
Osim sto mi je prekidala dirka nikakvih drugih problema nisam imao, naravno klavijaturu normalno koristim, ne stavljam svasta u njoj, ako je hladno vreme pri ulasku u lokal prvo je otvorim iz fotrole da odstoji 15tak min, itd.. Ram mi radi savrseno da kucnem u drvo! Sto se tice klavijatura koje poseduju kolege iz mog kraja... ![]() ![]() Samo se meni i kolegi @Beethovenu nije kvarila. Od tih desetak, svi su imali problema sa Ramom, cak je jedan promenio i gornju i donju plocu i to ga iskostalo oko 500evr...strasno... Tu prijatelju @zeko moze da te spasi samo "onaj odozgo" i garancija za godinu dana, a posle toga..? Znaci serijski brojevi nisu bitni, kvare se i novije i stare, samo Bog ta te pogleda prilikom kupovine..
![]() |
#22 |
Vredan član društva
|
![]()
E super na ovakvim odgovorima..Hvala vam @Mykeli, @Intersite i @No 1.
A Ivice, korozija na zvucniku se javila i meni malo na pa 80, vjerojatno od znojne ruke, kako je u dodiru sa zvucnikom jer stalno si na volume sliderima ![]() Jos jednom hvala na ovim podacima, i @Mykeli, dobro receno na kraju , samo "onaj gore" moze spasiti..
![]() |
#23 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
da koristim roland sigurno da bi rekao sta mu fali,al posto ne znam..
eto,procitali ste Mykelia?! da ne bude posle da sam izmislio. ne zelim vise da ucestvujem u ovoj raspravi jer je potpuno besmisleno da se natezem s bilo kim oko gluposti,i da ubedjujem nekog u nesto sto je "neubedivo" jer cu na kraju dovesti do locka. Zeko imas miljenja razlicita pa nadji sredinu.el tako? Millan i Tesla su moji drugari i ovom prilikom ih puno pozdravljam i za vikend sviram specijalno nesto za njih,samo nek ostave zelju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Vredan član društva
|
![]()
Bas tako...
Ma, ja bi kupio novu da sam trenutno pri tim novcima..ali prvo bi onda prodao svog Pa 80..isto gledajuci cijene u Sky musicu i Artistu ( 1800 eura )..nebo i zemlja razlika kod nas ( za novog traze 2300 eura ) a to je 500 eura razlike... covjece, pa jos jedong workstationa si kupim za to... ![]() Tako da gledm eventulano neku kombinaciju da dam svog pa 80 u super stanju, pa jos malo doplatim za nekog polovnog..ali da je od covjeka kojeg poznajem, pa sta Bog da.. Koliko bi se po vasem misljenju min i max doplatilo sa pa 80 za pa 800...znaci dajte okvirni iznos ( ja mislim da oko 500-600 eura)..
![]() |
#25 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Zeko to bi trebalo da bude realna cena za doplatu u ovom trenutku...
Nego, cuo sam da ce od proleca cene novih elektronskih instrumenata da idu za 20% gore, ovde u Srb...da li ste vi to culi???
![]() |
#26 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Mjesto: Loznica, Srbija
Downloads: 1186
Uploads: 1
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg PA 800
Interesi: Muzika, kompjuteri, radio, zene...
![]() |
![]()
Ipak preporucujem da stekas lovu i ponovis se...novo je novo, brate, i samo tvoje od pocetka...i ne daj boze kvara i svega, ali u sve si upucen samo ti i pratis mu vek...Nov PA 800 je kolko ja znam 1000 eura skuplji od PA 50, a polovno je polovno u svakom smislu i to ti ne preporucujem...
![]() |
#27 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Izvinite sto se mesam u temu a sviram Yamahu, ali momak sa kojim cesto radim svira PA80 i ima problema cisto softverske prirode od kada je ubacivao novi OS. Desava se da klavijatura zakuca ili da ton koji je odsvirao svira i dalje sve dok ne promeni boju. Kaze da je to kod svih PA mana, i da u to ne treba dirati. Znaci, posredno iskustvo, ne licno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Vredan član društva
|
![]()
da Caka, to je do sitnih bugova u setu i boji koju vuces itd..nista strasno..
![]() |
#29 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
1.) Zavela me svetla velikoga grada (a moze i A ja sam poceo da lutam sviraj onu koju bolje znas) 2.) Lepotica grada pozdrav tebi care
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
ova "lepotica grada" mislim da ne znam ..ove dve znam..bice specijalno po zellji..
![]() hteo sam da dodam: u zadnja dva dana izaslo je 5 (pet) tema sa nazivom KORG PA*0 problem. ljutili se ili ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|