|
![]() |
#21 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Postavi, Vlaxxy, mnogi ovde ne znaju sta je to igranka. Mislim na pojam "igranka" u Stigu. Mnogi dobri orkestri i dobri muzicari pojedinacno ne znaju da sviraju igranku. Nabavicu i ja neke snimke pa da stavim. To je jedna od osobenosti ovog kraja. Svadba bez igranke i nije svadba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
![]() |
![]()
mislim da ovde na download ima igranka na kojoj svira Zoran Paunovic,postavila je Pilence pa za one koje zanima zanima sta je to mogu da skinu...prvo moraju da je nadju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Drugar foruma
|
![]()
romario
Drugar samo opusteno, nisam ja dao nikakvu ocenu i nezelim da dajem ocene absolutno nikome. Ali postavljas takvo pitanje na koje covek moze da se samo nasmeje i nasali. Da su jako uspesni oba benda u njihovom poslu to svi znamo. Ovi prihvaceni za zabavnjeke a ovi prihvaceni za narodnjake. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nije smiješno pitanje,zašto to misliš?
A ocjenu si dao. ![]() Ako mi kažeš da sviram sve ravno ,to je ocjena moje svirke,Jel tako? Ja nisam iz srbije i ne znam vaše lokalne stvari,tko, koliko i šta svira. Zato sam i pitao vas koji više znate o tim bendovima. Donedavno mi je amadeus bend bio vrh iz srbije,sad čujem i šmekere...Koliko takvih bendova uopće ima kod vas ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Drugar foruma
|
![]()
Svatanja su razliciti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Nezgodno je vrsiti bilo kakvo poredjenje izmedju ta dva benda, jer su to dva razlicita sveta. Neosporan je kvalitet oba, ali nemoguce je poredjenje. U tom smislu, ne moze se ni dati neka prednost jednog u odnosu na drugi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
![]() |
![]()
caka012,apsolutno se slazem sa tobom!kolega romario je rekao da zivi u hrvatskoj i da nem predstavu o ovom bendu.evo kolega sad cu da pokusam da ti objasnim
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Odlicno objasnjenje!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Extra
![]()
![]() |
#30 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
Hvala na objašnjenju.Očekivao sam sličan odgovor. Moje pitanje i ovaj odgovor su interesanta tema.U kom se smjeru i kako razvija narodna muzika,kako u srbiji ,tako i u bosni i u hrvatskoj. Nemoj zamjeriti šta bojane (bojanzivkovic"")... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smekeri |
|
|