|
![]() |
#21 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
halo palas !!!
Probaj ovo što je napisao Beethoven, pa se javi. ja mislim da si riješio svoj problem. pozdrav ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.12.2007
Mjesto: Niš
Downloads: 101
Uploads: 2
Rekao HVALA: 20
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: tyros 5
![]() |
![]()
Ma, od svuda sam izvlacio signal pa ista prica.
Ovo sam samo naveo za primer. A zasto se cudis toliko Beethoven? Sta to odatle moze da izadje? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Ruku na srce,nista sto bi smetalo...
![]() Probaj opet,ne kosta nista... Drugaciji su kablovi... Znas da se meni jednom desilo da mi mikrofon nije imao trunke basova i shushtao je i zvrchao a ja sam smeo da se opkladim da nije to u sta je moj kolega sumnjao-KABAL!!!Promenio sam kabal,sve je bilo u redu...Posle sam vratio stari,ne valja...Kasnije sam cuo od starijih kolega da su puno puta imali taj problem i da je mic kabal bio razlog... Moras se malo vise poigrati i polako jednu po jednu stvar eliminisati.Ali moras biti u tome siguran da te ne bi jos vise zbunilo... ![]() Pozdrav.
![]() |
#24 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
@palas
Jesi li resio problem,sta je bilo u pitanju? Opet kazem prejaki ulazni signali u odnosu na izlazne kod kombinacije YamahaEMX5000 i SX300 rezultirali su pucanjem zvucnika prilikom izgovora S,C itd.Mozda ti je to pojacalo koje se nalazi u samoj kutiji preslabo u odnosu na ono sta pise na njemu a ti si mu dao vise po kanalu ili pojacao gejnove. Javi u svakom slucaju da svi cujemo da li si resio problem!! Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Kao sto rekoh gore u naslovu kupio sam ove zvucnike i prezadovoljan sam,nema nista od onih problema koje je navodio palas.Odlicno rade rekao bih bolje i od SX300 a ako uporedimo i cene svakako je Titan 12 idealno resenje.Zvucnici imaju opciju(pozadi ima preklopnik ali samo na titan12) da se smanji jacina visokih zvukova,narodski receno imaju dve brzine prva kao SX300 i druga "adios" SX300!!
Salim se svar ukusa ali ko kupi nece se pokajati!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
titan, wharfedale |
|
|