|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Jos se skupljaju informacije, cekacemo jos malo.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.10.2008
Downloads: 39
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Korg Pa-800
Serial:6010506 Kupljen;januar 2008 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.09.2005
Downloads: 714
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
KORG Pa800
SN: 6010043 Kupljen u februaru 2008. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Zdravo svima,
pretrazio sam forum ali nisam nasao da ovo negdje pise, pa evo... Ne znam koliko ste upoznati sa ovom informacijom, ali svi koji su kupili klavijaturu, rack modul, ili digital piano od ovlastenog prodavaca i koji se registruju na KORG stranici, dobice godinu dana extra garancije - znaci total 2 godine garancije!!! Ovo je citat sa KORG stranice za registrovanje instrumenta. "PRODUCT REGISTRATION Join the Korg Community by registering your recent Korg purchase today! In addition, you can choose to receive our Proview Extra e-newsletter as well as priority information regarding new products and upgrades as they become available. Best of all, when you register your Korg keyboard, keyboard rack module or digital piano online, Korg will extend your warranty for an extra year – Free!" Ovo je link za sranicu. (nije nikakva reklama pa se nadam da ce administratori dozvoliti da link ostane vidljiv) http://www.korg.com/ProductRegistration.aspx Molim Administratore da ovu temu zalijepe na sve potrebne podsekcije foruma. Promijenjeno od Vule (22.02.2010 u 21:48 sati) Razlog: Teme spojene!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gospodar uploada
Registrovan/a dana: 05.02.2007
Mjesto: Šabac
Downloads: 1733
Uploads: 163
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 27 puta u 17 Postova
Instrumenti: korg-Pa4x
![]() |
![]()
ovo vazi samo za USA..
>>Product Registrations for products purchased outside of the USA are not currrently supported.<<
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Treba kontaktirati KORG putem e-maila i provjeriti jel se moze registracija poslati postom i ako moze da li vrijedi produzetak garancije isto kao i za USA online registracije...
Ja zivim u Americi tako da se meni automatski prikaze ono sto sam napisao u vezi produzetka garancije, a posto cekam naruceni Pa500 naravno da cu iskoristiti opciju da dobijem dodatnu godinu garancije. Promijenjeno od BorisZX6R (23.02.2010 u 02:10 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
momci, ako sam ja tacno razumeo kolegu nedima (basaristudio) i kolegu korgminator - onda je stvar u tome da taj program kojeg vi toliko ocekivate, ne dolazi od KORGA nego od slobodnih i dobrih programera koji ne rade za KORG ... uslov je naravno da kompanija KORG njima daje pravo da programiraju te editore. verovatno tu isto treba KORG da otkrije neke svoje tajne da bi programeri realizirali te editore ... marketing?!
naravno je moguce da se i ja varam ![]() pozdrav
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 15.01.2007
Mjesto: VUČKOVCI
Downloads: 2016
Uploads: 4
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: PA800 I TRITON TR
![]() |
![]()
program je vec napravljen prodaje se 25eura tako sam procitao na jednoj stranici i pogledao slike programa
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korga, korisnike, sve |
|
|