|
|
Vesti Nova oprema, vesti iz sveta, zemlje (Ne ležati na zemlji, može da bude hladno) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Nishki
|
![]()
Eto vidis!
Da si napisao u svom profilu da si iz Vlasotinca,verovatno bi se i videli....... ![]() Nije bila svirka u pitanju nego Vaxter tamo odrzava bezicni internet,pa kad je vec bio blizu Nisa mi resili da se nadjemo....... ![]() Ima li ga Bata gitarista sto radi sa akusticarima.Kuca mu je tu kod restorana....... ![]() Ako ga vidis,pitaj ga jel zna da svira kontrabas ko Dzimi Hendriks..... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Hvala bogu da nije bilo Vsichko Pederasi...
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Nishki
|
![]()
Vsichko?
Ne kapiram...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Onda izgleda da nisi na granici Bugarske, pitaj Mikija, recice ti on.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Nishki
|
![]()
Evo sad gledam sliku broj 2 u prvom postu!
![]() Pitanje za sve..: Sta Vaxter pokazuje koleginici koja nas slika? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
evo ja,evo ja.... (za peticu)....TO je njegova skriveni znak za onu stvar....
Ko veli: (daj kad izađem na wc dođi za mnom da se bolje upoznamo)... cccc,il si ti ovo napravio montažu,nešto jest... A vidi ga kako je umoran i iscrpljen,mora da je jadnik cjelu noć vadio kukuruze...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
ne razbira kolega 6to mu kazva6 na balgarski Nedime
![]() P.S. na kog Batu mislish, shto svira u kulturno-umetnickom drushtvu jel taj? aj opishi ga jer svi se znamo ovde....
![]() |
#28 |
Nishki
|
![]()
Nosi naocare......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
znam ko je pozdravicu ga.....
![]() |
#30 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Evo,
oprostite, malčice kasnim....evo jedne slikice, koju smo snimili na jednoj benzinskoj, prilikom susreta kad su kolege Alix i Hajro išli na turneju u Odžak. Hebiga, onaj najnajnaj ljepši se ne vidi....normalno ja.....jel ja sam slikao. Inače, redom su:Hajro, Mirza, Alix,Dane, Dejan.....iiii, gle,gle.....neke dvije dobre tete iza..... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
clanova, druzenje, yumidi |
|
|