|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Vako brale, recu ti nesto iskreno, imao sam SOUND WORKSHOP konzolu, veliku,
48 kanala koja je imala i 2 SSL i 4 NEVE kanala u sebe, prodao sam je. Uzeo sam ACCELL HD 3 al sa extra stvari, pare od konzolu i jos extra, oko 30 000 i nesto$. M-POWERED je 100 puta jeftinije, oko 300 mislim...da prodam ovo bar da uzmem M-POWERED onda...neznam zasto sam sve ovo potrosio onda.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.09.2007
Downloads: 180
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
ja sam samo rekao svoje iskustvo... iskreno, da imam toliko novca i ja bih pazario! ali kad znas ono sto radis, nije ti potrebna bog zna sta dobra oprema... jedan od mojih najboljih drugara radi skoro sve mixeve sto si cuo iz granda a nista ne koristi osim protoolsa i waves pluginova i melodajna za tunovanje vokala... naravno za snimanje se mora imati dobra oprema, ali opet naglasavam da sa jako jeftinom opremom mogu da se dobiju mnogo bolji rezultati nego sa ne znam ja kakvim ciframa... e sad snimanje je druga stvar, jeftino se ne moze
![]() opet naglasavam da ovo pricam iz svog iskustva i prakse ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Vredan član društva
|
![]()
Izvini justhogar, a koju muzicku skolu ides?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.09.2007
Downloads: 180
Uploads: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
idem u kosti manojlovic u zemunu... marco7, slazem se da svako treba da radi kako mu najvise odgovara i to ce uvek dati najbolje rezultate, ali cubase i nuendo si dva identicna audioengina sa skori istim interfaceom... bio sam danas u skoli i pitao svog profesora iz produkcije koji je predavao na SAE univerzitetu a zavrsio je berkli i rekao mi je istu stvar...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Godfather
|
![]()
Ja sam je zavrshio...
![]() Isti je engine, tachno, ali nuendo za dalju post obradu ima vishe mogucnosti... ![]()
![]() |
#27 | |
Zavisnik od foruma
|
![]() Citat:
Ima...al kad se pocne pricati o efektima i ostalim stvarima al software kao software...MA HAJDE!
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pazi ovako ja sam odustao od rasprave da ne bude posle evo ga on je najpametniji i on sve zna tako da nisam se ni trudio da objasnjavam zasto svi rade tako,sigurno je da ne rade bez razloga!Jer sad ako krenemo ode tema tamo gde joj nije mesto
![]()
![]() |
#29 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 06.07.2006
Mjesto: Banjaluka-Republika Srpska
Downloads: 293
Uploads: 3
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Instrumenti: harmonika,klavijature,gitara
Interesi: razni sportovi...i tehnika sviranja-Dragana Vasovica-Vasketa:-)
![]() |
![]()
Tranzit moguce da sam slabo slusao:-) za ozbiljan mastering i ozbiljan studio da rade mastering u cubase.ma mozes odraditi ''mastering'' u principu i u nekom free programcicu.naime govorio sam o pravom masteringu.tamo gdje sam imao prilike da radim obicno rade ako je u pitanju digitalni mastering u sonic solution,pyramix audio cube ili pro tools full verzija.a ako je analogni mastering onda su konzole ssl,spl i uredjaji manley,weiss itd i dCS,lavry D/A konverteri.pogotovo glass mastering zavrsni prije samog narezivanja master cd-a kako ga odraditi u cubase nije mi jasno a da zadovoljava vrhunske kriterije.
pozdrav naravno pisem ne da sirim raspravu i svadju to nema smisla cisto moje misljenje iz iskustva koje ne mora biti tacno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
A ja pricam o studiama koje kostaju i po nekoliko MILIONA dolara
akoriste Cubase kao glavni program.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, Promijenjeno od Vaxter (11.10.2008 u 00:26 sati) Razlog: Ne treba ti ovde citat, Nedime... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
cubase, ili, nuendo |
|
|