|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nista,zato samo svoj BAND i kad neko zatrazi da se prati KESH!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Diskoteka "AQUA" na periferiji Sarajeva je otvorena prije par godina.Tu su gostovale sve najvece-hajde nazovimo "zvijezde"(ja u termin zvijezda na ovim prostorima ne vjerujem).Njen vlasnik Bahrija Kacapor,je poznat po tome,da je honorarima koje je davao i daje izvodjacima,daleko,daleko van konkurencije
u odnosu na sve ostale.Znaci covjek je sve pjevace isplatio za nase prostore veoma visokim honorarima,galantno i posteno. A na ovom koncertu je sramota samo za Draganu Mirkovic-jer ona je dobila sigurno veliku svotu u eurima,a toliko kvalitetnih muzicara stoji na raspolaganju.Ali treba platiti....Ako je i pjevala tri sata na suho,neka je....Ja je licno ne bih na suho slusao ni 10 minuta da mi pjeva dzaba-a inace je odlican vokal. Samo mi nije jasna uloga tog benda.Pa i oni su vjerovatno dobili nesto malo love,a za bruku njihovu-ma kakva bruka.Nekome daj malo para i on ce statirati na bini ako treba,ili dubiti na glavi.... Nema tu nista namjesteno-za takvu svirku se uzimaju provjereni muzicari,ali onda opet dolazimo do eura,cicijaluka,slabe pripremljenosti,....sto jedna pjevacica takve reputacije ne smije ni u snu dozvoliti. Ovo se odnosi naravno,samo ako je informacija sa ovog koncerta tacna-a vjerujem da jeste,jer ako je dezinformacija,onda je prekrupna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Ko je izvor ove informacije???
Ja nigdje u novinama ne pročitah ovu vijesti!? "Aqua" je isuviše ozbiljan objekat i projekat da ga tako nazovem da bi sebi dozvolili da angažuju neke "levate" i kada gostuju neki manje poznati pjevači i pjevačice a kamoli Dragana...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Pa i meni je cudno to iz cijele price da se dogodilo.Zato sam i napisao ako je informacija tacna.Vijest ni ja nisam nigdje procitao.
Doduse u "svastari" je ova tema-a tu moze biti "svasta.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja nevjerujem dase je tako nesto moglo desiti ali u bivsoj Jugi je sve moguce,sto se tice Sede ja Sedu malo poznajem on kad je kupio Pa 800 koristio ga je tek nakon mjesec ili dva nosio ga je na svirku ali nije svirao sa njim nego samo na pocetku ga proubavao nije mu se dopalo kako zvuci onda je opet koristio Rolanda . PA 800 je prvi put koristio u Bosni ja sam bio na tom koncertu ali ljudi covjek svira ubija ono jeste da on ima repertoar on sam i prizna da nevoli te dvojke niit ga to interesuje toliko ono sto ga interesuje to covjek odradi posteno i to je jedini svirac koji skoro 100% odsvira u originalu JV.A to sto Alix napisa za Sedu nije nikome do svade ali je cinjenica da covjke zna svirati ja mislim da poneki su malo mozda i ljubomorni jer taj covjek nema slobodnog vikenda a Mile ga fala Bogu dobro plati .Znate kako danas kazu nije bitno kako sviras bitno je kako zvucis.A Sedine klavijature zvuce predobro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
###A to sto Alix napisa za Sedu nije nikome do svade ali je cinjenica da covjke zna svirati ja mislim da poneki su malo mozda i ljubomorni jer taj covjek nema slobodnog vikenda a Mile ga fala Bogu dobro plati .Znate kako danas kazu nije bitno kako sviras bitno je kako zvucis.A Sedine klavijature zvuce predobro.###
Nema svrhe da se raspravljam...Znam šta sam vidio na vlastite oči a da mi je znati gospodine koliko godina vi svirate pa znate da procjenite kad neko prosipa tehniku a kad glumi uz introse ili aranžmane...Samo me to interesuje i ništa drugo...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jako je moguce da je ovo dezinformacija. Izvor ove informacije je KURIR. Ja sam Blatusanu dao link. A ja sam inace Draganin fan i na njenom sam forumu, pa je problem sto niko s foruma nije bio na tom koncertu, ali pokusacu doznati jeli ovo istina
![]()
![]() |
#28 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
E evo ljudi. Znaci provjereno je kod Dragane osobno. Pjevala je normalno uz pratnju banda. A Gaga uvijek na kraju koncerta otpjeva nekoliko pjesama na suho.Tako da je ova vijest od KURIRA ne dezinformacija nego cista laz. Inace mediji nisu priklonjeni Dragani nikako i svjedok sam tome, jer ja se nacitam mnogo clanaka koji su Boze sacuvaj. Tako pazite sta citate ne samo o njoj nego i o drugim pjevacima. Pogotovo Bum-a se cuvajte. To su takve tracerske novine, sta pisu o Dragani reko bi covjek da je najveci kriminalac. A takvo blacenje u novinama se moze dogoditi svakom od vas tezgarosa ili vi sto pratite pjevace na koncertima, pa zamislite tako nesto procitate sutradan u novinama. Zamislite kako je tom bandu sto je Gagu pratio na tom koncertu. Pozdrav svim kolegama muzicarima i cuvajte se
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Odomaćeni član
|
![]()
Koliko placa Mile taj Sedo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
###Koliko placa Mile taj Sedo?###
Da ima za burek...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dragana, koncert, mirkovic, uspijesan |
|
|