|
![]() |
#21 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
PSIHO---daj drug nemoj odmah momka napadati--MOGLO SE BOLJE ODRADITI...TO je njegova dobra volja da se potrudio pa stavio nešto da se posluša i vidi...Ajde da zaključimo ovu temu polako bez veze da se mučimo s njom...Jedni ovako,jedni onako...Nikuda ne idemo...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Vredan član društva
|
![]()
@ Alix! Nikoga ne napadam ja! Niti zelim! To sto je on uradio,toga ima dosta u download sekciji,a ima mnooogo boljih snimaka. Mogao je dati linkove kao i GALA,ili stvarno nesto dobro ostaviti za slusanje! A tema je zakljucena.......Ako nemas para ne mozes da sviras JV,tako se ovde odavno tumaci!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ma dobro sad nećemo čije dobro zvuči a čije ne..kako ko svira neka tako i ostane...
Sa magarcom ne možeš da ideš na konjske utrke i tako isto PA50 i PA60 ne mogu da zvuče kao PA80 koji ima sempler...Dakle drug bez semplera ne možeš da postigneš JV sound mislim poslije ovolikih postova,pregovora i odgovora da si shvatio...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Vredan član društva
|
![]()
OK drug!
![]() Pozdrav pa sve najbolje,i u zdravlje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Vredan član društva
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Vredan član društva
|
![]()
@ Krcmar,nemas ti sta da ostavljas ovde da cuju ljudi kad su oni vec tu klavijaturu svirali i vidis da u ovoj temi svi znamo o cemu se radi nije mi jasno samo taj tvoj fazon kroz koji pises a ni ne znas sta pises.........Procitaj malo svoje postove,zapitaj se......Ali dobro,necemo praviti posla moderatorima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Vredan član društva
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Godfather
|
![]()
Krcmar, smiri zivac...
Psiho, nastavish li da ovako provocirash sve od reda leti trajna banana...
![]() |
#29 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Sempler = Juzni Vjetar
No Sempler = obicni dasak vjetrica....povjetarac...
![]() |
#30 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Sve ovdje sto sam procitao postujem.
Momak je pitao za ritmove za JU-VE stil i objasnjeno mu je kako ce to zvucati na njegovoj klavijaturi i taj PA50 ima svoj maksimum i ne moze bolje,da ga sredjuje neznam ti ko. Medjutim,kroz ove postove se provlaci i rijec "ORIGINAL".To bi trebalo da znaci da ritmovi iz pjesama koje je svirao bend JU-VE zvuce identicno. Ali,da ne bude zabune-sa semplerom,bez semplera i sa stotinu cuda jos,nikada jedan covjek na aranzeru ne moze zvucati kao bend koji je to odsvirao.Nikada.... Ja to jos nisam cuo nigdje.A zasto-e to znaju svi oni koji prave takve ritmove,i koji naravno znaju napamet kako koja pjesma i ritam zvuci.Vrlo kompleksna ritmicka sekcija,sa raznim zvukovima bubnja,cinela,sa raznim varijacijama bas gitare....itd.Tako da je neke stvari i nemoguce uraditi i napraviti. Ima ovdje demo snimaka,koji su lijepo i vrlo kvalitetno uradjeni i koji cak odlicno zvuce.E tu se moze pricati o pribliznom zvuku JU-VE,ali "originalan" kompletan sound u svemu-ne.To je i razumljivo iz vec gore navedenih razloga. Ja iskreno i ne volim kad je sve original,kad se svira uzivo-ali neko voli.... Zato,momak,koji je postavio ovu temu treba da zna da ono sto je cuo i slusa na snimcima sa CD-a JU-VE,ne moze postici taman da ima sint u koji je ugradjen-TURBO SEMPLER. ![]() Ovo sam napisao,prije nego sto zakljucite temu-da ne ode u sirinu.A krenula je.... Pozdrav za sve, |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
imal, pa50, ritmove |
|
|