|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Vredan član društva
|
![]()
Da li neko mozda pomenuo cenu.... mislim da ne!??? Mene zanimaju cene G70 vs. E80??????????????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 43
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
Pozdrav ! Ja imam g70 i zadovoljan sam sa klavijaturom, sto se tice aranzerskog dela tu svi znamo sta je roland cast korgu i yamahi ali roland je ostao roland mastan i debeo sound, mada mi se nesvidja sto ima jedan samo srx ali imam sr-g01 i real drum pa sam odlucio da koristim drum prosirenje posto mi vise znaci dobar bubanj nego ono sto ima na sr-g01 prosirenju sve ko sve nek prica ko sta hoce imao sam u rukama t2, korg "pa" od 50,60,80,1x, pro, 800 pa sve do pa2 roland je ostao roland lak za rad i jebitacan u radu, mada moje nekako misljenje da je bolja dirka na g70 kao kod rolanda g1000 ista i volim to sto ima prostora za rad 6.5 oktava i brate gvozdjurija
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Nishki
|
![]()
@gogi-japanac
Sta si uradio povodom klavijature!!!!!?????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.03.2007
Downloads: 873
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
koga zanima ima obje na prodaju i g 70 i e 80....moze i neka zamjena uz vasu nadoplatu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Alenmo
Kolega...za prodaju postoji rubrika OGLASI... ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
ma znam naravno nije klasicni oglas cisto razgovaramo o rolandu...a ja imam oba a naravno da ne namjeravam oba da prodam...cisto jedan mi je viska
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 05.04.2008
Mjesto: Beograd
Godina: 42
Downloads: 1376
Uploads: 32
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
Instrumenti: Kawai K1m,Yamaha Montage & Korg Pa4x
Interesi: Brazilian Jiu Jitsu & Xbox 360
![]() |
![]()
kupio sam Yamaha Tyros 2
![]() |
#28 |
Odomaćeni član
|
![]()
eee sto sam se nasmejaaaooo kru te!!! sta kaze svirao 8 god rolanda i pa800 fabricki bolje zvuciii hihihi.... pa on ni sa semplovima bolje ne zvuci od mog g1000!... evo u mene uvde u kraju stari kolega prodao em2000 to je isti k kao g1000 i uzeo pa800, nijke proslo par dana covek kuka, place doneo mi da mu gasredim, kaze brate , sad kad izadjem pod sator, mene sramota pogledati u narod kako je to tanko i mrtvo, nema onog kristala sto sam imao na rolandu, i tacno upalim ja g1000 i on pa800, stavimo na 2 kanala isto sve, i pusta on ritam pa pustim ja, i to je tolika razlika da necu dalje... ko decija klava.. e sad sredit je se moze ali nikad taj procesor nece bit ko u rolanda to je poenta i bez ljutnje.. sto cuo to rekao! pozz
![]() |
#29 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
dijelim tvoje misljenje a to mogu samo oni koji su probali sve aranzere...ljudi prolazi era korga sto prije shvatite bolje za vas...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Vidim li ja to da se ovde sprema neka frka opet?
Mozemo li da preskocimo raspravu na temu Roland protiv Korga...bilo je toga na forumu i previse? Hvala |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
e80, g70, ili |
|
|