|
![]() |
#21 |
Banovan!
|
![]()
to si u pravu ....ali matori mora da radi dobro a ne kad se proderes da probija...distorzira ...nikako dinamiku da namestim ....nisam pametan..
kako ti stojis sa dinamikom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.01.2006
Mjesto: ITALIJA(MACERATA) 70KM od Ancone
Downloads: 221
Uploads: 5
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: PA1X-TRITON LEE-G-1000-casio CZ101
Interesi: muzika-fudbal...itd samo da je sport -hehe
![]() |
![]()
ako hoces pravi pilot uzmi
![]() bolje jednom platit nego svako tolko menjat ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.07.2008
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 347
Uploads: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: korg pa 80,Le
Interesi: u zadjne vrijeme pas BOB
![]() |
![]()
tu se slazem...mada,nije pilot toliko potreban da se krljaju neke pare za njega...100-200 e je ok...mijesec-dva i on dosadi,pa se vratim na shure 58 betu,da vidim sta sam propustao ta dva mijeseca...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banovan!
|
![]()
Ljudi ja sam pilot vratio.....bnemogu da se zezam sa tim .......jbg.....iskreno nemam zivaca ...... ma uzmem mikrovon stavim na pecaljku i sljakam ..... najprostije stvari su najbolje ......stvarno sam se razocarao u pilote...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Ja sam pilot tresnuo o zemlju 1997. godine,bio je wh10 i od onda ga vise ne koristim.Eventualno kad sviram u bezvazdusnom prostoru pa mi pecaljka lebdi i ne stoji u mestu...
![]() ![]() Pozdrav.
![]() |
#26 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
evo citao sam malo temu, pa rekoh da reaktiviram, sad u 9. mjesec ja i gitarist cemo kupovat opremu, za sada imamo pjevacicu i ona ce vjerojatno u pocetku dok ne nadjemo pjevaca pjevat i zenske i muske pjesme, e ja sam kontao sebi isto kupi mikrofon, mozda bi i ja pjevao nekih 5-10 pjesama, a mozda ni toliko, uglavnom bi pratio tercom, e koje su prednosti a koje mane pilota i obicnih mikrofona, msm onih ostalih bezicnih i sa zicama koje mozemo drzat na stalku
![]()
![]() |
#27 |
Vredan član društva
|
![]()
Mana je upravo sto je kolega beethoven objasnio,ne mozes tako dinamicki da pevac kao na mikrofonu kao na pecaljki,moras voditi racuna da pre nego sto ista kazes nekom nesto,da ga skines sa glave ili da ga iskljucis ako ima on-off prekidac...imao sam situaciju u pocetku mog pevanja preko pilota da sam opsovao kolegu iz zajebancije,a na zvucnike je to tako lepo izaslo,da sam posle morao i da se izvinim domacinima,i gostima na mojoj slatkorecivosti
![]() dobra osobina,sto vizuelno lepo izgleda(pa i prolepsa coveka ![]()
![]() |
#28 |
Vredan član društva
|
![]()
Po meni pilot je samo sminka,ne kazem da nema svojih prednosti,ali kad tad ces ga tresnuti i vratiti se na stalak i standardni mikrofon!Vjeruj!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Nishki
|
![]()
Ja sam pre 15 godina koristio shure pilot.Imam ga i dan danas.Pokidao kablove,popravljao.....
Vratio sam se na obican mic,ali evo sada opet razmisljam o pilotu..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Vredan član društva
|
![]()
dali je bolji c544 od c420?
|
![]() |
![]() |