|
![]() |
#21 |
Godfather
|
![]()
@rolandinjos
Heh, jbg... Imalo se srece... Naletim na choveka koji je prodavao 8 komada. Prodao 4, pa dve, i ostanu mu dve. Jedna kutija malo napukla, ali sve radi besprekorno, pa mu oborim na 300e za obe, poshto niko nije tu napuklu hteo da uzme. Ja malo zalio to naprsnuce katranom, tako da se ni ne vidi. ![]()
![]() |
#22 |
Vredan član društva
|
![]()
lakse mi je sa aktivnim ,rijesim se starog mixa i kupim za 200e yamahu sa kompresorom i ojha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#24 |
Godfather
|
![]()
Znam, i ne zalim se...
![]()
![]() |
#25 |
Vredan član društva
|
![]()
imam audio transmiter tako da ne treba kablo za onu drugu kutiju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Vredan član društva
|
![]()
hm iz price veceras sa kolegama sa svirke svi govore nemoj aktivne,nemaju dubine a u pm cojek nezna sta da radi rolandinjo sta cemo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() ![]() ja sam baš prošli doček nove godine radio na dve moje i dve iste te aktivne...da ti kažem pošteno nisam ni čuo neku razliku u tonu jer su te aktivne bile dalje od mene,da sad ne lupetam ovde da neke valjaju a neke ne...ne znam ko ti je rekao da aktivne rade lošije,ali meni je ono razvlačenje kablova pakao i drugo,dosta su teže od ovih,šta znam...rade bre kutijice slatko,lagane za nošenje,mislim da su u klasi dvanaestica extra... Promijenjeno od Vule (05.07.2008 u 12:35 sati) |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
yamaha nikad (osim studijskih) nije imala kutiju da valja, bar ne za nasu balkansku narodnu muziku,definitivno je tako, tako da nema dileme u izboru!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Vredan član društva
|
![]()
nevaljat ti to ni jednano ni drugo kupi one logitekove
|
![]() |
![]() |