|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Belaj boy
|
![]()
Sasvim O.K.za KUD.Deluje nedovrseno,praznjikavo.Bez ikakvih zadnjih namera,to je moje misljenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pozdrav kolega......meni se pravo svidja ovaj snimak ali bi jos dodo strings kroz citavo kolo,ali skroz tiho samo ta povezuje neke djelove......
pozdrav puno srece i uspjeha u daljem radu ..... ![]()
![]() |
#23 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Uvazavam sve kritike
![]()
![]() |
#24 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ubaci tu kontru koju svi cekamo i snimak ce biti do jaja!!!
Jest` da su tako trazili, bez kontre, ali je ovako bas prazno. Svo vreme ocekujem "sad ce kontra", kad ono nista ![]() Znaci fali i to jako... Ostalo je sjajno, posebno pohvale harmonikasu!
![]() |
#25 |
Odomaćeni član
|
![]()
Da li bi mogao nekako da mi objasnis kako moze da se kvantizuje audio traka u cubase
sx 3.Jel mislis,udje se u audio traku obeleze se deonice i rucno da se pomeraju ili moze sam program to da odradi jednim klikom?Pozdrav!Na you tube sam juce gledao za loopove kako mogu da se menjaju brzine,da se prilagode prema tempu pesme.Inportuje se loop na audio traku,klikne se na njega,desni klik,nadje se time strech, pa set.Na you tube funkcionise,kod mene nece???Razmimoilazi se i dalje sa tempom pesme,ne znam zbog cega.Kako to mogu da odradim?Jednom sam uspeo,nesto sam ravlacio,seckao,krpio,ne znam ni sam kako sam uspeo da uklopim? |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
marco, studija, zadnje |
|
|